Browse By

Počinje natječaj za nastup na Exit festivalu 2010.


Natječaj Exit festivala za izvođače pod nazivom „Play at Exit“ počinje u srijedu 10. ožujka i trajat će do 15. svibnja 2010. godine. EXIT festival i ove godine otvara vrata za sve zainteresirane solo izvođače, bendove i DJ-e kojima će natječaj biti prilika i šansa za pokazati svoj rad na nekoj od festivalskih pozornica, ali i da ih primjete menadžeri, booking agenti i novinari iz cijelog svijeta.
Svi zainteresirani pojedinci i bendovi i ove godine se mogu natjecati tako što će se registrirati na stranici www.exitmusic.tv. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na natječaj za nastup na Exitu 2010, i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.tv. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na stranici, dovoljno se logirati i na svojoj osobnoj stranici kliknuti na “Play at Exit 2010”.
Detaljne upute i propozicije natječaja mogu se pronaći na Exitmusic.tv.
Exitmusic.tv
Online izdavaštvo, ekskluzivni koncerti, blog, glazbene recenzije
EXIT label je prva srpska online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije glazbe, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Online izdavaštvo Exit festivala otvara mogućnost za predstavljanje glazbenika publici širom svijeta putem interneta, kao i pomoć u nastupima, medijskom predstavljanju i građenju imidža na svjetskom tržištu.
Postojeće znanje i iskustvo, infrastrukturu i promotivne kampanje Exit festivala, Exit label će iskoristiti za predstavljanje zanimljivih i talentiranih glazbenika, a u sljedećih godinu dana, dva puta mjesečno, publika može očekivati nova imena na stranici Exitmusic.tv. Repetitor je do sada četvrto objavljeno ime Exit online etikete, uz Obojeni Program, E-play i Marka Nastića, koja omogućava besplatno skidanje albuma, a čija su izdanja do sada skinuta preko 50 000 puta.
Exitmusic.tv pored online izdavaštva, publici će ponuditi ekskluzivne glazbene sadržaje. Tijekom ožujka, posjetitelji će svakodnevno moći pogledati snimke koncerata sa svih pozornica Exit festivala, a među prvim najavljenim imenima su Korn, Mando Diao, Manic Street Preachers, Roots Manuva, Japanese Popstars, Carl Cox b2b Green Velvet i mnogi drugi.
Poseban sadržaj predstavljat će blogovi koji će pisati menadžeri festivalskih pozornica, i koji će posjetiteljima otkrivati najzanimljivije detalje kreiranja jednog od najboljih glazbeniih festivala u Europi. Publici će biti predstavljene recenzije albuma, intervjui i zanimljive glazbene vijesti, kao i više od tisuću autora i pjesama za besplatan „download“.