Browse By

Početak prodaje ulaznica za Exit Festival 2011.


Kao i proteklih godina, u predbožićno vrijeme u Hrvatskoj započinje prodaja ulaznica za Exit Festival, jedan od najuglednijih festivala u svijetu i predvodnika glazbenih zbivanja u regiji. Do još jednog četvrtka na Tvrđavi pored Dunava ima još otprilike 200 dana, ali nemojte se opuštati previše jer prve najave izvođača, koncerti s Exita 2010., nova imena na Exit etiketi za besplatan download, razni načini da se uključite kao i početak prodaje ulaznica slijede vrlo brzo. Ovo posljednje već od sljedeće srijede!
Počevši od srijede, 22. prosinca 2010., u prodaji će se naći kamp i ograničen broj četverodnevnih ulaznica za novo izdanje Exita.
Cijena četverodnevnih ulaznica iznosit će 440 kn dok je cijena kampa 185 kn.
Navedena cijena ulaznica traje do isteka zaliha, nakon čega će se cijena dizati na puni iznos od 550 kn.
Ulaznice i kamp Exita u Hrvatskoj mogu se kupiti na mnogobrojnim službenim prodajnim mjestima. Bitna novost je da od ove godine prodajna mjesta imamo i u Dubrovniku, Šibeniku, Puli I Rovinju.
Službena prodajna mjesta Exita su sljedeća:
Dallas Music Shop, Masarykova 6, Zagreb
Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
Dallas Music Shop, Antuninska 2, Dubrovnik
Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
CD Shop Centar, Fontička 3, Pula
V.O.O.D.O.O. Underground, Jagode Truhelke 3, Osijek
Exit Festival 2011. održat će se od 7. do 10. srpnja na dobro poznatoj lokaciji – prekrasnoj i magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.
Prošle je godine preko 165 000 posjetitelja iz cijelog svijeta na Tvrđavi na 20 festivalskih pozornica vidjelo nastupe gotovo 600 izvođača i glazbenih velikana kao što su: Faith No More, The Chemical Brothers, Placebo, LCD Soundsystem, Pendulum, Mika, DJ Shadow, Atari Teenage Riot, Missy Elliott, Röyksopp. Na otvaranju festivala predstavljena je State of Exit fondacija, namijenjena stipendiranju talentiranih studenata i studentskih projekata, čiji će rad obilježiti novu dekadu Exit festivala.
Održana je i prva Exit glazbena konferencija, koju su organizirali Exit festival i Tuborg, u okviru koje se 30 mladih DJ-eva iz regije susrelo sa zvijezdama elektronske glazbe koje su nastupile na Exit festivalu i gdje su dobili priliku steći i razmijeniti nova znanja i iskustva koja će im pomoći za razvoj karijere. Sve one koji se žele podsjetiti atmosfere prošlogodišnjeg festivala, uskoro očekuju najbolji koncerti s Exita 2010. na sajtu Exitmusic.tv, a već sada mogu posjetiti virtualnu turu festivala, galeriju i Exit Youtube kanal.
Više informacija na: www.exitfest.org.