Browse By

Počelo ljeto u Papayi!

Otvorena je ljetna sezona Papaye 2013. Ni loše vremenske prilike nisu sputavale brojne ljubitelje novaljske ljepotice, ovih se dana plesalo do ranih jutarnjih sati. Belgijska braća Dimitri Vegas i Like Mike na najbolji su mogući način najavili ljeto koje je pred nama. Otvaranje Papaye nisu propustile ni ljepotice Adrijana Dejanović te mlada pjevačka nada, Novaljka Petra Kovačević i mnogi drugi.
«Nevjerojatan je osjećaj biti ponovno u Hrvatskoj. Svirati na ovako lijepom mjestu kao što je Papaya posebna je inspiracija za nas. Hvala divnoj publici, unatoč lošijim vremenskim uvjetima bila je ovo nevjerojatna večeri. Vidimo se idućeg vikenda na Umaginationu!» – izjavio je Dimitri Vegas.
Najranije otvorenje kluba u povijesti produžit će ljetnu sezonu 2013. za nekoliko tjedana, a ona će trajati više od 110 sunčanih dana. Na prvom su ovogodišnjem festivalu Spring Break bili gosti iz brojnih europskih zemalja. Papaya nastavlja program kroz lipanj legendarnim After beach partijima, a od 21. lipnja očekuje nas Electro Beach World Tour predvođen DJ-ima kao što je Otto Knows, a upravo će tada biti otvorena i glavna festivalska pozornica Papaye.
Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:
27.06. Countdown to Ultra party s Dyro
03.07. Hideout Festival s gostovanjima Marco Corola, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jones…
10.07. Fresh Island Festival s gostovanjima Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-a i dr.
15.07. Papaya Day & Night festival s gostovanjima Nicky Romero, Dannic, Thomas Gold, Basto…
24.07. Beach Odyssey s gostovanjima W&W, Arty, Orjan Nilsen, Omnia i dr.
30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.
02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.
06.08. Justice
08.08. Bingo Players
14.08. Paul Kalkbrenner
22.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i dr.
Ulaznice za programe kluba Papaya kao i sve informacije vezane uz program mogu se pronaći na klupskoj web stranici www.papaya.com.hr.