Browse By

POČELA PRODAJA LOKALNIH ULAZNICA ZA OVOGODIŠNJE IZDANJE SONUS FESTIVALA 2014

Počela je prodaja lokalnih ulaznica za najveći festival elektronske glazbe ovog ljeta u Hrvatskoj.
Sonus festival je i ove godine prilagodio svoje cijene ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije, te ce cijena za prvo izdanje early bird ulaznica iznositi  420 kn.
Ulaznice se vec sada mogu kupiti online putem Entrio web trgovine (https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2014-zrce-beach-1505) ili na Entrio prodajnim mjestima (https://www.entrio.hr/outlets ).
Sonus festival 2014 održati će se od 18. do 22. kolovoza u čak 3 kluba na plaži Zrće na otoku Pagu. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će više od 50 internacionalnih i domaćih Dja, među kojima najveća imena techno scene danas.
5 dana i 5 noći neprestane zabave uz svjetske DJ zvijezde kao što su Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Marco Carola, Luciano, Seth Troxler, Chris Liebing, Dixon, Jamie Jones, Loco Dice i mnoga druga imena, zagarantirat će nezaboravni provod ovog ljeta.
Kako se više od 6.000 ljudi provelo na prošlogodišnjem prvijencu Sonus festivala, možete vidjeti ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=DdXS6r0x-q4
Ostale informacije možete potražiti na službenoj stranici te stranici facebooka:
http://www.sonus-festival.com/
https://www.facebook.com/sonusfestival