Browse By

Danas počinje partijana u Aquariusovoj After Beach Areni

Aquarius je u obnovu svoje After Beach Arene uložio nekoliko milijuna kuna, očekuje se još luđa partijana i brojni oku ugodni prizori.
Svi to dobro znamo, samo se koji put to ne usudimo reći, da je Aquariusova After Beach Arena epicentar svog dnevnog ljetnog ‘pozitivnog ludila’ na Zrću. Najkarakterističniji prizori after beach partijane koji pogonjeni medijima novog doba obigravaju kuglu zemaljsku snimljeni su naš u toj areni.
Za sljedeću sezonu vlasnici kluba posegnuli su u džep, izvukli nekoliko milijuna kuna, što je njima jako važno, i preuredili arenu, što je nama jako važno. Na kraju eto uzajamnog ugodnog i korisnog osobito za svekoliki puk koji partija, ali i za sve one medijske kibicere zrćanskih događanja.
021 render zrche 2014

Aquariusova Arena, prema projektu koji je osmislio i vodi zagrebački arhitekt Christian Rendulić iz studija Arhikultura, izgleda svjetski. Posebno nas zanima veliki bazen u amfiteatarskom okruženju – ishodište svih onih oku ugodnih prizora koje smo proteklih godina mogli gledati i u našem mediju. Gosti kluba s malko dubljim džepom moći će svoja omiljena pića pijuckati u plićem dijelu bazena, za stolovima u vodi – i danju i noću. Novu plesnu arenu zrćanskog Aquariusa karakterizira mogućnost još bolje komunikacije između DJ-a i publike, ali i publike međusobno što bi trebalo pridonijeti još boljoj vibri na dnevnoj poslijeplažnoj partijani i još luđim prizorima koje ćemo marljivo dokumentirati.
– U renoviranje naše After beach arene ušli smo zbog podizanja kvalitete ponude i još boljeg klupskog iskustva kojeg nudimo kroz naš program. Praćenje trendova u ovom poslu je izuzetno bitno i želimo biti u korak sa najvećim svjetskim ljetnim klubovima, a opet zadržati naš stil kojeg smo stvorili kroz prijašnje godine. Upravo zbog toga svake godine preuređujemo pojedine dijelove kluba kako bi našim gostima ponudili što bolje uvjete za zabavu – rekli su iz vodstva kluba.
Aquarius Zrce 2014-003
Onaj elitistički dio priče o preuređenju je da će gosti ovoga ljeta moći uživati i u ekskluzivnom separeu, „cabanama“, kućicama od kojih svaka ima svoj jacuzzi i osobnog konobara. Nadomak su DJ pulta pa gosti mogu uživati u glazbi i atmosferi kluba, ali ipak su dovoljno udaljene kako bi VIP gosti mogli imati svoju privatnost. Veoma uvaženu privatnost. Prizora iz tih separea, razumljivo, nećemo se nagledati, no nestrpljivi smo spram prizora iz After Bach Arene.

Otvaranje ili generalna proba partijanja u Aquariusu na Zrću zakazana je za danas kada počinje nekolikodnevni Zrće Spring Break na kojemu će partijati gosti iz 20-ak zemalja svijeta. (Z. Krstulović)
Foto:
Goran Telak
Zvonimir Krstulovic/ START PRESS