Browse By

Pobjednik DJ Battlea Otvorenog radija zvijezda ljetnih festivala


Zadranin Aldo Morro ne samo da je pobjednik prvog radijskog Dj Battle showa u Hrvatskoj, organiziranog od strane Otvorenog radija, nego mu je dodijeljena i čast da svojim nastupom otvori neke od najboljih ljetnih festivala poput umaškog San Pellegrina i Adria Music Conferencea, Discoteque Rive i pool partija Ministry of Sounda.
Nakon što se svakog petka svojim 30-minutnim live setovima u eteru Otvorenog radija borio za najboljeg DJ među jakom konkurencijom te izborio naklonost slušatelja i struke Aldo Morro osim zaslužene titule dobio je priliku zagrijati plesni podij na svim najboljim ovogodišnjim festivalima i biti uvertira u nastupe glavnih zvijezda festivala. Tako će na San Pellegrinu odraditi warm up prije istinskog vladara plesne glazbe Dimitri from Parisa koji napokon po prvi put nastupa u Hrvatskoj 20. kolovoza i kojeg s pravom možemo nazvati unikatnim house predstavnikom. Kao prvi umaški open air festival, San Pellegrino će u dva dana svog programa osim Alda i Dimitrija predstaviti Jamie Lewisa, Smoove + Turrella, TimeWarp INC, Dogo Argentino i mnoge druge. Prije nastupa na San Pellegrinu otkriti zašto je Aldo tako dobar možete već 2. lipnja također u Umagu, ali u sklopu Adria Music Conferencea, a nakon toga već 18.lipnja slijedi njegov nastup na pool party-u Ministry of Sounda na bazenima Termi Čatež uz bok  Richard Murrayu, Paul Deightonu i Alex Gaudinu.
Aldu kao najboljem Dj-u za ovu godinu pripala je i čast svojim setom uvesti publiku na splitskoj Rivi u spektakl drugog izdanja Discoteque Rive i dočekati na pozornici house i electro legendu Chicaga – Felix Da Housecata. Bilo kako bilo ovog ljeta ni jedna prava zabava neće početi bez odabranog Alda Morra.