Browse By

Old School party u klubu Mungos Kashina


Neizostavni “OLD SCHOOL Original” party očekuje vas u organizaciji “Musica Futura” tima, koji 11. lipnja u legendarni klub Mungos+Kashina dovodi kultna imena hrvatske elektronske scene- Mr. Dj Darija, Dj-a Nicka Millyja i E Jay Maminha
“Musica Futura” s ponosom predstavlja po prvi put 3 rezidenta kluba zajedno na “OLD SCHOOL Original” party-u, koji će svojim odabirom ”old school” klasika na pločama zasigurno rasplesati publiku i podsjetiti ih na najbolje momente techno, trance i house glazbe prošlog stoljeća! “Musica Futura” tim i rezidenti pozivaju sve ljubitelje kvalitetne elektronske glazbe da dođu i budu zajedno s njima dio velikog novog i originalnog “old school” partyja u jednom od najlegendarnijih klubova hrvatske elektronske scene- Mungos+Kashini.
Najnoviji party u klubu Mungos+Kashina dio je novog glazbenog projekta na hrvatskoj elektronskoj glazbenoj sceni koji nosi naziv “Musica Futura”. Do ideje pokretanja ovog glazbenog projekta došlo je u nastojanju da se posjetitelje partyja potakne na ponovni dolazak u najbolji “underground” hrvatski klub te s namjerom da se kvalitetnije i uspješnije promovira scena elektronske glazbe što je ujedno i glavni cilj projekta “Musica Futura”. Mungos je svakako jedan od najboljih klubova ovog dijela Europe i stoga bi bilo šteta da mnogobrojni obožavatelji budu uskraćeni za dolazak u taj kultni klub.
“Musica Futura” tim očekuje da će ovaj party imati odličnu posjećenost, budući da je riječ o glazbi s kojom je navedeni klub doživio svoj vrhunac. Party će neminovno privući s jedne strane novu generaciju mladih poklonika elektronske glazbe koja će moći osjetiti atmosferu i euforiju najboljih vremena kluba, a s druge strane stariju generaciju koja se uz osjećaj nostalgije za kvalitetnom elektronskom glazbom svoje mladosti uvijek rado vraća programima kao što je “Old School”.
Posjetitelji Mungosa 11. lipnja na “Old School Original” partyju moći će uživati u, kao što sam naziv govori, najboljoj techno, trance i house glazbi iz perioda od 1993. do 1998. godine kada je trajalo “zlatno vrijeme” kluba i elektronske glazbe općenito.

Line up:
Mr. DJ Dario
Kraljevstvo | Perfection / Old School
www.myspace.com/mrdjdario
Croatia
E Jay Maminho
Kraljevstvo
www.myspace.com/dj.maminho
Croatia
Nick Milly
Play
www.myspace.com/nickmilly
Croatia

Za LINE UP ovog partyja odabrano je 3 dj-a koji su na elektronskoj glazbenoj sceni već dugi niz godina. Njihov svojevrstan vrhunac popularnosti bio je 90-tih godina kada je ujedno i techno bio na vrhuncu svoje popularnosti.
Maminho je bio taj koji je 1993. zapečeo sa organiziranjem elektronskih party-a u Mungosu i postigao veliki uspjeh. Dario je 1995. nastavio te doveo klub do njegovog vrhunca 1996./1997. god. Tu je i Nick Milly, neizostavno ime “Old School Original” partyja, budući da je bio rezident kluba upravo u navedenom “zlatnom dobu” Mungosa. Iz navedenih razloga, navedena tri hrvatska dj-a mogu se s pravom smatrati jedinim pravim rezidentima legendarnog kluba.