Browse By

Pobjednici natječaja "Oderi na Harteri"


Već nakon prvih par dana na natječaj je pristiglo oko dvadesetak prijava, da bi se na kraju roka za “Oderi na Harteri” prijavilo više od stotinu bendova, solo izvođača i DJ-a iz cijele regije. Tradicionalan Harterin natječaj ove je godine “podebljao” regionalni MTV na čijem će se stageu i predstaviti pobjednici.
Žiri sastavljen od Harteraša i MTVjevaca nakon dugog preslušavanja i vijećanja odabrao je pet bendova i pet DJ-eva / DJ crewova koji će 15. i 16. srpnja nastupiti na MTV Stageu sedmog izdanja jednog od naših najboljih festivala. Neki od njih već su dobro poznati na svojoj sceni, dok će nekima ovo biti značajna odskočna stepenica u karijeri.
Bendovi:
SANE
SENZORZ
MLAT
FIL TILEN
PONTIACS
DJi:
GARS
UNIQUE
REA & MAYO
DEEP OVERGROUND
RIVEN
Točna satnica i raspored nastupa na MTV Stageu bit će poznati kroz nekoliko dana. Uz naše pobjednike na pozornici će zasvirati i Električni orgazam, Goribor, Multietnička atrakcija, Kawasaki 3p, Grč i Klaus a za uređenje stagea pobrinuti će se klinci iz dječjeg vrtića Belveder iz Rijeke koji pripremaju radove na temu “Ljeto ljubavi”.
Sedma Hartera bit će održana 14., 15. i 16 srpnja na poznatoj lokaciji, u bivšoj riječkoj tvornici papira. Nulti dan (14.) nastupiti će Hladno pivo, Diskurz i Pasi, dok će prvi i drugi dan pozornicama festivala proći Hercules and The Love Affair, Trentemoller, James Holden, Photek, SBTRKT, Pearson Sound, Fairmont, Brodinski, Elemental, Lollobrigida i mnogi mnogi drugi…
U prodaji se u sustavu Eventima nalaze jednodnevne i festivalske ulaznice.
Cijena jednodnevnih iznosi 99 kn (za 14.7.), 100 kn (15.7.) i 160 kn (16.7.). Cijena festivalskih iznosi 220 kn (15. I 16.7.), odnosno 279 kn (14.-16.7.).