Browse By

Lighthouse Sexy Pool Party weekend

Lighthouse klub
Ovaj vikend je klub Lighthouse namjenio opuštenoj bikini zabavi s koktelima za bazenom. Formula za ova dva dana vrhunske zabave uz bazen je sljedeća: besplatan upad + posebna cijena koktela (40kn) + bikini + internacionalna DJ lista.
U petak je početak zabave u 20h, a nastupat će Nicole Burbidge (London, Dubai), Matt Gimonat (Paris, London) i DJ Luka iz Zagreba.
U subotu počinje nešto ranije, u 18h, s pojačanom DJ listom: We Love Brasil: Moffous (Rijeka, Ibiza), Marcos Carnaval (Pacha NYC, Es Paradis Ibiza), Nicole Burbidge (London, Dubai) i Matt Gimonat (Paris, London).
Marcos Carnaval
Marcos Carnaval (aka Mark UC) je jedan od najcjenjenijih DJ-a i producenata iz Brazila. Broj 9 na britanskoj DJ MAG top listi. Ovaj hvaljeni DJ s bazom u New Yorku izvršni je pruducent i auturo pjesama za etikete kao što su Net’s Work, Nervous Records, Vidisco,Tommy Boy, Ministry of Sound, George V Records, Star 69 and EMI Japan.
Dobitnik je niza nagrada, uključujući DJ Sound magazin najbolji brazilski DJ / producent u 2000/2001, a bio je nominiran i za magazin DJ Sound 2010 kao “najbolji glazbeni producent”.
Osim toga, Marcosove pjesme se nalaze na više od 30 (trideset) CD kompilacija, na soundtracku filma, ali ima i 6 solo albuma.
Njegova pjesma “Do Pai” dosegao je broj 4 na Beatport Top 100 progressive house ljestvici, uz imena kao što su Bob Sinclar, Roger Sanchez i Steve Angello. Njegova nova pjesma “Menina Baiana” je
pustio u svojoj emisiji Pete Tong (BBC Radio 1 Essential Mix).
Rezident je u najboljem njujorškom klubu – Pacha NYC.