Browse By

Play @ Exit natječaj do 5. svibnja!


Natječaj za nastup bendova na Exit festivalu, Play@Exit, počeo je 18. veljače i trajat će još samo tjedan dana, do 5. svibnja. Kao i svake godine, Exit je otvorio vrata za sve mlade solo izvođače, bendove i DJ-e, kojima je natječaj prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih pozornica. Svi zainteresirani mogu se registrirati na Exitmusic.tv.
Ove godine zabilježen je rekordan interes izvođača, pa je tako do sada pristiglo više od 800 prijava! Konkurencija je žestoka, a članovi žirija imat će pune ruke posla u odabiru onih najboljih. Osim predstavnika Exit-a, najbolje izvođače birat će i predstavnici popularnih glazbenih siteova, a glavnu riječ imat će publika! Ove godine posjetitelji sitea sa nalogom na Facebooku mogu pomoći izvođačima da nastupe na Exit festivalu. “Like” pored imena benda, otvara vrata Exit Music pozornice za tri benda ili DJ-a s natječaja
Rezultati natječaja bit će objavljeni 20. svibnja, a pobjednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete. Prošle godine na Play @ Exit prijavilo se više od 570 izvođača, a bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem natječaju nastupali su na binama širom festivala (Exit Music Live, Fusion, Explosive…), što će biti slučaj i ove godine.