Browse By

Piranha se s novogodišnjim tulumom oprašta od sezone 2009


Jarunska prijestolnica urbanog noćnog života nakon tradicionalnog novogodišnjeg tuluma odlazi na zasluženi godišnji odmor. Od 2005. godine ovo mjesto je svojom gastronomskom i glazbenom ponudom, specifičnim stilom i ambijentom, kreiralo vlastitu formulu „savršenog izlaska“ te postalo jedno od omiljenih okupljališta urbane populacije svih generacija. Svojim raznovrsnim programima, kvalitetnim domaćim i stranim gostovanjima, Piranha je postala prepoznatljiv brend i van okvira granica Hrvatske te jedno od esencijalnih mjesta održavanja urbanog zagrebačkog duha.
U klubu Piranha samo u sezoni 2009. zabavljalo se oko 200 000 mladih iz cijelog svijeta, a noćni život Zagreba u ovoj godini bio je bogatiji za preko 150 različitih domaćih i internacionalnih kulturnih, glazbenih, umjetničkih, humanitarnih i plesnih manifestacija. Jarun je samo u nekoliko godina postao sinonim za najbolji provod tijekom proljetnih i ljetnih dana te sigurno najbolji zagrebački turistički proizvod za mlade.
Piranha se od svojih gostiju u 2009.g. oprašta jedinstvenim „novogodišnjim dočekom“ koji ujedno označava zadnji ples na vrućem podiju kluba. Po zadnji put u izuzetno uspješnoj sezoni, Piranha će na novogodišnjem oproštajnom partyiju okupit mlade iz cijele Hrvatske, ali i iz Slovenije, BiH, Austrije, Švicarske i Njemačke- koji će se na najbolji način, nesputanom zabavom, plesom i druženjem oprostiti od svog omiljenog kluba.
Zbog iznimno velikog interesa, pozivamo sve one koji su još uvijek neodlučni da svoju ulaznicu za doček Nove godine u klubu Piranha kupe u što kraćem roku.
U prodaji je ostao još zadnji kontigent ulaznica po cijeni od 349kn koji je dostupan u:
Metropolitan bar-u (Avenue Mall, prizemlje)
Piranha klub (Jarunska bb)
Ili na br. mob: +38591/ 46 29 234