Browse By

Piranha otvara svoja vrata samo zbog vas

Zagrebački klub Piranha u subotu, 28. ožujka, otvara svoja vrata te posjetitelje uvodi u novu proljetno-ljetnu sezonu u osvježenom i novo uređenom prostoru. Istaknuti detalji u novom ruhu zasigurno će biti potpuno novi ekskluzivno uređeni DJ pult te zavidna zvučna i svjetlosna kulisa novog “sound & light” sistema kluba Piranhe – donosi internetski portal Index.hr.
Povećan plesni podij i koncertni prostor
Također, obradovat će vijest da je plesni podij i koncertni prostor u novoj Piranhi povećan. Stoga, ne propustite spektakularno VIP otvorenje Vašeg omiljenog kluba uz VIP goste, prekrasne hostese i plesačice jer tradicionalna otvorenja kluba Piranhe poznata su kao najbolji partyji u gradu.
Jarunska prijestolnica odlične zabave i vruće atmosfere od kada je otvorila svoja vrata 2005.g. plijeni pozornost urbanih i mladih Zagrepčana ali i turista koji su stalni posjetitelji kluba Piranhe. Kao što je to tradicija svake godine, klub Piranha nakon novogodišnjeg tuluma zatvorila je svoja vrata za sve posjetitelje te u ovih tri mjeseca prošla kuru uređenja i osvježavanja.
Visoki nivo ugostiteljske usluge, ugodno osoblje, raskošni VIP dio kluba, prekrasne djevojke i raznovrsni glazbeni programi bogati nastupima, modnim revijama, izložbama te raznim promocijama biti će i u sezoni 2009. godine glavni imperativ i vodilja kluba Piranha.
Piranha je pripremila zanimljiva gostovanja
Ekskluzivna gostovanja inozemnih i domaćih izvođača i Dj-a, bogati koncertni repertoar, mnogobrojni tematski i sponzorski partyji poput popularnih Index.hr partyja i FHM promocija uz ekskluzivna gostovanja stranih i domaćih eminentnih DJ-a, plesnih grupa biti će za početak dovoljan mamac svim “clubberima” željnih kvalitetnih klupskih programa.
U sezoni 2009.godine klub Piranha Vam je pripremila zanimljiva gostovanja poput:
• četvrtak, 2.4. Kristijan Beluhan & bend
• petak, 3.4. DJ Simon Adams (Most wanted Italian Dj; Papaya resident for 2009)
• srijeda, 8.4. Sandra & guests Live!
• srijeda, 22.4. DJ CLK (MTV Base resident, London)
• srijeda, 6.5. VIP & bend live!
• srijeda, 27.5. Connect & bend Live!
• srijeda, 24.6. Montell Jordan live!
Uz navedene datume koncerata uživat ćemo i u nastupima sestri Husar, Bolesne braće, Massima te gostovanjima svjetskih vladara top glazbenih ljestvica čije ćemo datume objaviti u skorije vrijeme. (Index.hr)