Browse By

PETRA KOVAČEVIĆ U SHAMBALLI

Zvijezda vrućeg ljetnog hita Ajmo plesat, taletirana osamnaestogodišnja pjevačica Petra Kovačević priprema prvi veliki samostalni koncert u zagrebačkoj Shamballi! Uz vruće domaće i strane glazbene hitove u subotu 21. rujna, prelijepa pjevačica otvorit će popularni zagrebački klub nakon ljetne stanke i najaviti uzbudljivu novu sezonu.
 
“Veselim se svom prvom samostalnom koncertu i jako sam uzbuđena. Sa svojim timom marljivo radim na svim detaljima. Svaki dan imam plesne i pjevačke probe i nadam se da će svi oni koji dođu biti zadovoljni i da će se dobro provesti. Vidimo se se u Shamballi!.” – izjavila je mlada glazbenica Petra Kovačević.
Mladu glazbenicu iz Novalje zatekli smo u studiju njenog producenta Branimira Mihaljevića. Petra i Branimir marljivo rade na njenoj novoj pjesmi koja će uskoro biti predstavljena. Vesela plesna pjesma, zaraznog ritma i teksta zasigurno će brzo ući u uho slušateljima diljem Hrvatske.“jedva čekam da završimo novu pjesmu i jako sam nestrpljiva da ju svi poslušaju. Zaljubila sam se na prvo slušanje, Branimir je napravio odličan aranžman, a upravo završavamo i sve oko spota za pjesmu.”
Mlada pjevačica iz Novalje ističe se stasom i glasom a njezina vesela ljetna pjesma Ajmo plesat postigla je veliki uspjeh i zavrtjela se na svim najboljim partijima ovog ljeta. Petra se glazbom bavi od ranog djetinjstva, a posljednjih godina intenzivno radi na usavršavanju i pripremanju za glazbeni svijet.
 
Videospot za pjesmu AJMO PLESAT možete pogledati na sljedećem linku:
http://youtu.be/hcicBVWD8w0