Browse By

Paul Van Dyk otvara Papaya Day & Night Summer Festival

Paul van Dyk, jedan od vodećih svjetskih DJ-a i producenata današnjice otvoriti će najveći klupski ljetni festival Papaya Day & Night 2009 u klubu Papaya! Prošlogodišnje izdanje festivala posjetilo je 20 000 gostiju iz cijelog svijeta, a euforija koja je vladala sva četiri dana teško se može opisati riječima.
paul-van-dyk
No, vratimo se na prvo ime festivala. Dobitnik nominacije Grammy, umjetnik i svjetski priznati DJ i producent dominira elektronskim glazbenim ljestvicama proteklih 10 godina i pojavljuje se na najvišim mjestima top glazbenih ljestvica diljem svijeta, te na najvećim svjetskim manifestacijama. Najpopularniji glazbeni časopis “DJ MAG u 2008. godine proglasio ga je trećim DJ-em svijeta, no od istog časopisa dvaputa je proglašavan kao najbolji DJ na globusu. Ovo je Paul u zaista najkraćim crtama jer i sami znate da njegova postignuća ne bi stala ni na dvije stranice teksta.

A kakvo će biti vrijeme? Vruće! Ponegdje i oko 35°C
Nakon toplog utorka, danas će biti još toplije, gotovo posvuda iznad 30°C, štoviše, bliže 35°C, pa će u mnogim mjestima ovo biti najtopliji dan ove godine.

Paul Van Dyk stiže privatnim avionom na zadarski aerodrom
Paul Van Dyk u poslijepodnevnim satima slijeće privatnim avionom na zadarski aerodrom, a do kluba Papaya dovesti će ga dva modela Toyota Land Cruser V8 koji će mu biti na raspolaganju za vrijeme njegovog boravka.
papaya_velika

Središnju binu kluba Papaya drugi dan festivala zauzet će vlasnik prestižne diskografske kuće „Flamingo Records“ – FUNKERMAN

Popularni nizozemac zauzima visoka mjesta svjetskih top glazbenih ljestvica, a njegov singl „Speed Up“ zauzimao je visoko mjesto internacionalne „Mega Single Top 100“ ljestvice. Funkerman ne krije veliko zadovoljstvo svojim prvim nastupom u klubu Papaya, a kada smo ga upitali što očekuje od svog nastupa u Papayi izjavio je: „Puno sam se raspitivao o hrvatskoj te novoj party destinaciji Zrće. Moje kolege Freemasonsi, Tiesto i Barbara Tucker opisali su mi plažu Zrće i klub Papayu kao pravi mali raj za izvođače- mjesto na kojem moram nastupiti. Uspijeli ste u kratko vrijeme Papayu staviti na svjetsku kartu kao mjesto koje izvođač mora imati u svom CV-u. Jako se veselim nastupu na Papaya Day & Night festivalu i euforiji koja vlada dolje.

Sharam – Deep Dish, Freemasons, Barbara Tucker i PlayOne zabavljat će publiku od 17 i 18. srpnja

Sharam Tayebi je polovica poznatog DJ/producentskog dvojca Deep Dish, koji su dobitnici prestižne nagrade „Grammy“ . Bilo da nastupaju solo ili skupa, obožavatelji diljem svijeta žude za  bogatim zvukom „Deep Disha”. Njegov prošlogodišnji hit singl „Get Wild“ bio je jedan od naslušanijih po klubovima diljem svijeta. Prvi nastup Sharam-a u klubu Papaya moći ćete vidjeti 17. Srpnja. Zadnji dan Papaya Day & Night Summer festivala tradicionlno pripada karizmatičnom britanskom dvojcu Freemasons koji će ove godine po prvi put nastupiti u sklopu vrućih „After beach partyija“- o njihovim nastupima u Papayi još uvijek kola priča.
Zadnja večer festivalske groznice pripada hrvatsko-američkoj kombinaciji- dvojcu PlayOne (D’Knock & Fresh Jay) i Barbari Tucker koji će skupa promovirati svoj novi zajednički singl „Let your love shine through“.