Browse By

Partyloop rastjerao oblake i rasplesao dvije tisuće posjetiteljaOko 2.000 posjetitelja zabavljalo se u noći sa subote na nedjelju na velikom Partyloop Open Air partyju održanom na jezeru Šoderica.
Party je održan u prostoru auto-kampa, a organizacija je bila na visokoj razini. Tako velikom i značajnom događaju smilovalo se i vrijeme, u ranim večernjim satima kiša je prestala i sve je bilo spremno za odličnu zabavu uz zvukove elektronske plesne glazbe.
Od 18 sati u subotu pa do 6 ujutro u nedjelju nastupali su G-Rush, Chani Brawo, Pintha, Pazman, Krnya, Andlar, Chille jr., N-ter, Petar Dundov, Zero i Seraphim Codex.
Andlar i N-ter imali su live nastupe, ostali su nastupili kao DJ-i, a od 2 do 4 sata na pozornici je bio glavni gost večeri, najuspješniji hrvatski DJ Petar Dundov. Osma godišnjica Partyloopa proslavljena je kao niti jedna do sad. Glazba je bila odlična, ozvučenje i rasvjeta osjetno bolja nego lani. Izvođači su nastupali na većoj pozornici, a na velikom video zidu prikazivane su posebno pripremljene video projekcije.
Uz sve to, u ponudi je bio bogat izbor jela i pića, a reakcije posjetitelja bile su veoma pozitivne. Njihov je veliki odaziv dokaz da u Koprivnici i Podravini postoji veliko zanimanje za kvalitetnu elektronsku glazbu, što će i organizatorima dati motiva da sljedeće godine prirede još bolji Partyloop Open Air. Organizator je ujedno najavio i poziva ekipu na Partyloop Summer Groove koji će se održati na sunčalištu bazena Cerine u Koprivnici 21. kolovoza.