Browse By

Papaya Promo turneja započinje u klubu Piranha

Velika promotivna klupska turneja kluba Papaye počenje s velikim zagrebačkim partyijem u klubu Piranha u petak 10.04., a to je ujedno i najavni party s kojim klub Papaya započinje promociju u svim ekskluzivnim klubovima u regiji i svijetu. Osim Hrvatske, Bosne, Slovenije i Srbije promotivni partyiji održati će se u Italiji, Švicarskoj, Njemačkoj te susjednim zemljama a čiji će raspored biti uskoro objavljen na službenim stranicama kluba www.papaya.com.hr .
Sve goste u petak 10.04. u klubu Piranha očekuju nastupi papayinih rezident dj-a, live vokala Sandre s popularne kompilacije Papaya Day & Night, a za stvaranje ljetne atmosfere i ugođaja pobrinut će se Papaya promo tim sastavljen od prekrasnih hostesa, promotorica i plesačica. Najsretnije goste očekuju pokloni Papaye: Papaya Day & Night CD kompilacije, majice, jumbo kokteli te velike nagradne igre u kojima ćete moći osvojiti ekskluzivne ulaznice za nadolazeće nastupe svjetskih glazbenih imena u klubu Papaya.
Ne propustite euforiju ljetnih after beach partyija, rasplesanu i vruću atmosferu te pozitivno nabrijanu ekipu, a naravno sve skupa osjetite u sklopu prvog službenog Papaya promo partyija u klubu Piranha.
Informacije o ljetnoj sezoni 2009 u klubu Papaya potražite na: www.papaya.com.hr.