Browse By

PAPAYA PROGLAŠENA 23. NAJBOLJIM KLUBOM NA SVIJETU

Otkada je 2011. prvi puta uvrštena u ljestvicu Top 100 najboljih svjetskih klubova po izboru prestižnog britanskog DJ MAG magazina, Papaya na spomenutoj ljestvici ne prestaje iz godine u godinu zauzimati sve bolju poziciju. U 2014. popela se za još dva mjesta te tako postala 23. najbolji klub svijeta!
Još jedno veliko priznanje za hrvatski turizam po četvrtu godinu zaredom dolazi iz Velike Britanije. Prestižni DJ MAG magazin i ove je godine odao svjetsko priznanje najboljem hrvatskom klubu Papayi proglasivši ga na temelju mnogobrojnih glasova čitatelja 23. najboljim klubom svijeta 2014.! Godine 2013. klub Papaya na istoj je ljestvici bio zauzeo 25. mjesto. O tome koliko je prestižno ovo priznanje govori i podatak da su se na ljestvici iza Papaye našli mnogobrojni razvikani klubovi i destinacije svijeta. Hrvatsku, s posebnim naglaskom na otoku Pagu i klubu Papaya, ističu kao top novu destinaciju koju se jednostavno mora posjetiti. Tako se je novaljaska ljepotica našla u visokom društvu klupskih velikana poput Pacha i Space sa Ibize, Green Valey iz Brazila, Fabric iz Londona i Hakkasana iz Las Vegasa.
Uz osvojeno 23. mjesto, Papaya je nominirana i u sferi najboljih web stranica prema Awwwards-u gdje možete dati svoj glas podrške: http://www.awwwards.com/best-websites/club-papaya
U bogatoj sezoni koja nas očekuje u 2014. klub Papaya predstavit će preko deset vrhunskih festivala, DJ gostovanja te nastupa uživo. Od otvorenja nas kroz sezonu očekuju Hideout festival, HTC Day&Night festival, DJ MAG Beach festival, NEW YORKER Fresh Island festival, Paradise Weekend Europe, Electrobeach Croatia, Barrakud, Sonus te pojedinačni nastupi vrhunskih DJ-a i izvođača kao što su Nicky Romero, Markus Schulz, Paul Kalbrenner, Bingo Players, Sven Vath, Showtek, Andrew Rayel, Alvaro, DMX, Pusha T, Method Man & Redman i mnogi drugi.
Više informacija dostupno na www.djmag.com/content/papaya i www.papaya.com.hr.