Browse By

MLADE ZVIJEZDE ZAPLESALE UZ ENTER ZAGREB!

Enter Zagreb, ako je suditi po prvom partiju, nova je plesna zvijezda kako radijskog etera tako i mladenačkih tuluma. Zagrebački Plaza bar ugostio je najvjernije slušatelje radija, suradnike ali i radijskog Dj-a Antene Zagreb Sašu Lozara, mlade sportaše poput rukometaša RK Zagreb CO Lovre Šprema i Filipa Ivića, nogometaša Lokomotive Marka Pjace i Tomislava Barbarića te voditeljicu Anju Alavanju, manekenku Anteu Kodžoman i brojne druge. Zvijezde Entera Ines Huskić i Ivan Vukušić u društvu kolega, radijskih DJ-a Entera oduševili su prisutne odličnim izborom glazbe.
Enter slušamo od prvog dana. Glazba je odlična i daje nam pravi energetski impuls prije treninga i utakmica. Veselo je, mladenačko i stvarno uživam slušajući ga svakog dana. Posebno su zanimljive Peglaone koje kad slušaš imaš osjećaj da si na nekom vrhunskom svjetskom partiju!» “ – izjavio je rukometaš RK Zagreb CO Lovro Šprem.
U nekoliko tjedana emitiranja, za programom Entera Zagrepčani su doslovno poludjeli, a na društvene profile nove radijske zvijezde svakodnevno stižu brojni komentari podrške slušatelja ali i domaćih i svjetskih zvijezda.
Enter Zagreb svakodnevno nas očekuje na frekvencijama 97,00 i 99,00 MHz, društvenim mrežama, web stranici i mobilnoj aplikaciji za smartphone uređaje. Najtalentiranije hrvatske DJ-e slušajte svake subote od 22 sata do ponoći u Enter club mixu, a osim odličnog glazbenog i zabavnog programa, najsretnije slušatelje Enter će će odvesti na najluđe svjetske koncerte i festivale te bez sumnje pripremiti još brojna iznenađenja koja će vas oduševiti.
Enter Zagreb – samo hitovi!