Browse By

Otvorenje nove koncertne sezone River Puba u petak, 16. prosinca

Sve je počelo u 16. stoljeću tokom naseljavanja Rimljana po području Britanije, kada su se počele graditi nove ceste, nicala su nova naselja, a bilo je tu i usputnih stajališta koje su gostima nudile smještaj i okrijepu – upravo iz ovog zadnje navedenog nastale su pivske kuće ili poznatije kao pub.
Pubovi su poznate „institucije“ po Velikoj Britaniji, no nevelik broj europskih ugostitelja slijedi taj trend pubova. A pošto Rijeka nikada nije zaostajala po pitanju trendova, od 1997. godine na adresi Franje Supila 2 nalazi se River pub koji je nekada bio sinonim za urbanu ekipu željnu nečeg drugačijeg, a sada je vrijeme da se vratimo na nekadašnje lude provode kakvih je bilo samo u Riveru.

RIVER PUB VAS pozivana OTVORENJE NOVE SEZONE
u petak 16. prosinca s početkom u 21 h!
Nastupaju: ENI, riječki “Irci” Belfast food, Rivers, DJ Bobo i The Shamrock!

Ovaj riječki pub opremljen je baš po zadanom standardu: osnovni materijal za uređenje prostora su mesing i drvo što prostoru daje toplinu i posebnost, a nenametljiva i zabavna glazba te udoban namještaj omogućuju posjetitelju užitak i ugodu. Naš riječki pub, nakon dugog niza djelovanja odlučio je promijeniti neke stvari, te u svoj prekrasno uređeni prostor pojačati dojam pravog klasičnog puba kojeg ste gledali na nekom filmu. Pa, što vas to novo očekuje u River pubu?

Očekuje vas otvorenje nove sezone 2012. koje će se održati u petak 16. prosinca, a za poseban glazbeni ugođaj će biti zaduženi: grupa ENI, riječki “Irci” Belfast food, Rivers, DJ Bobo i The Shamrock!
Nakon otvorenja svaki sljedeći tjedan River će vas zavesti odličnim programom – glazbenim natjecanjem četvrtkom, nastupom posebno kvalitetnih pop, rock i funk bendova petkom, a posebnim tematskim partyjima i uvijek novom pivom i whiskeyem na promociji subotom. Ovakav kvalitetno složen program neće vas ostaviti ravnodušnim, već navesti da se u River dođete opustiti i preko dana, i uživati u bogatoj i raznovrsnoj ponudi piva.
Stoga, dođite i uveličajte otvorenje nove sezone River puba, sigurni smo – nećete požaliti već se zaljubiti i zabaviti!