Browse By

Otvorenje nove klupske sezone u riječkom klubu Terminal


Za subotu 8. listopada najavljeno je otvoranje nove klupske sezone riječkog kluba Terminal. Popularno klupsko okupljalište Terminal klub otvara najspektakularniju sezonu do sada. Novonastali tim nakon ljetne sezone priprema nezaboravne partye, tematske večeri, koncerte i brojna iznenađenja.
Gost na otvaranju je zagrebački manipulator podija TurkTheDJ i posebna gošća vokalistica Natalie Peris. Rezident popularnog programa What’s Up u IN BAR-u na Jarunu TURKTHEDJ zasigurno će pripremiti još jednu subotu za pamćenje u Terminalu.

Otvorenje nove klupske sezone u riječkom klubu Terminal


Svake subote očekuje Vas najbolja klupska selekcija koju će birati gosti iz Hrvatske i inozemstva. Petak će biti rezerviran za koncerte i izvođače sa Hrvatske glazbene scene a popularna večer R’n’B EXCLUSIVE održavati će se jedan petak u mjesecu sa eminentnim izvođačima te tematskim partyima.

★TAXI CAMMEO – besplatno★
Petkom i Subotom TAXI CAMMEO vozi Vas potpuno BESPLATNO u Terminal Club.
Besplatan TAXI prijevoz vrijedi u užem području centru grada od ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA do Hotela KONTINENTAL te sjeverno do GUVERNEROVE PALAČE. Naručite Taxi na 051/313313 ili jednostavno zaustavite TAXI u centru grada i zatražite da Vas odveze do Terminala.

Novost je da će u ovoj sezoni razne agencije, promotori i organizatori „evenata“ petkom moći sami organizirati svoj događaj u Terminal Clubu. Za info i upite javiti se možete na drazen@terminalclub.hr.
NATALIE PERIS:
Rođena u Vancouveru, Kanadi, još se od malih nogu odlučila posvetiti glazbi kada je za peti rođendan od roditelja dobila svoj prvi klavir. Glazbeno obrazovanje stekla je u školi Vatroslav Lisinski gdje se opredjelila za klavir i zbor, te Rock Akademiji za gitaru i skupno muziciranje. Dugi niz godina nastupa kao frontmen raznih rock i jazz bendova potom radi zaokret u svojoj karijeri gdje se okreće elektronskoj glazbi. Riječ je Natalie Peris, mladoj po svemu sudeći talentiranoj pjevačici za kojom će se nadamo uskoro još veći broj svjetskih producenata okretati. Natalie je imala čast djeliti stage sa cjenjenim umjetnicima poput Kelly Rowland, Ce Ce Rogers, Andree Britton,Inuse Dawude, … Posljednji singl kojeg je snimila za kanadskog producenta Paul Keeleya izdaje za jedan od najpoznatijih trance labelova Anjunadeep čiji su vlasnici Above & Beyond. Singl u prvih pet dana zauzima pet pozicija na beatportovoj progressive house ljestvici te se nastavlja penjati prema vrhu. Uživa podršku velikih imena trance scene poput Markusa Schulza u emisiji Global DJ Broadcast, Trance Around the World od Above & Beyond te Corstens Cowntdown Ferry Corsten-a. Natalie je nastupala u svim boljim klubovima u Hrvatskoj, te je također jedina hrvatica koja je imala čast pjevati u najboljem klubu na svijetu, Sky baru u Beirutu.
Terminal klub svečano je otvoren 9. listopada 2009. godine. Jedan od najvećih i najluksuznijih ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj objedinjuje steak restoran, lounge club i caffe bar, a pozornost plijeni unikatnim interijerom koji potpisuje arhitektonski studio „Randić-Turato“. Kako je rečeno na otvorenju, u uređenje objekta uložno je puno ljubavi i truda, a brojni su ugledni uzvanici iz gospodarstva, politike i estrade imali samo riječi hvale.
Gradonačelnik Rijeke, Vojko Obersnel, napomenuo je kako interijer mami da se u njemu provede većina dana.
Ulaz je besplatan!