Browse By

Otvorenje Fresh Islanda na otvorenom!

Zbog iznimno velikog interesa koji vlada ove godine na dan će otvorenja, u srijedu 23. srpnja, preseliti iz skoro rasprodanih klubova Papaya i Aquarius na samu plažu Zrće kako bi organizatori ne bi morali zaustaviti prodaju ulaznica. Tako će na dan otvorenja festivala preko 20 000 fanova iz čitavog svijeta moći uživati u najvećem spektaklu u povijesti plaže Zrće na najvećoj pozornici ovog ljeta. Samim time kapacitet je povećan, te se prodaja ulaznica neće zaustavljati. Spektakl na plaži Zrće u srijedu 23. srpnja od 22h otvoriti će dvije najveće zvijezde festivala, američki rap superstar „RICK ROSS“ te miljenik Pharrela i Kanye West-a „PUSHA-T“, nakon čijih će se koncerta održati after party-iji od 02h u klubovima Papaya i Aquarius. DJ podršku prije uoči samih nastupa na plaži Zrće dati će britanska legenda, BBC voditelj i dj TIM WESTWOOD.
Rick Ross i Pusha-T su u sklopu svoje trenutne ljetne turneje rasprodali dvorane i arene diljem svjetskih metropola, a to će se isto uskoro desiti i sa nastupom na NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL-u do čijeg je početka ostalo još mjesec dana. Prema trenutačnom interesu za festival, organizatori očekuju rekordnih broj gostiju iz Amerike, Njemačke, Velike Britanije, Austrije, Švicarske te Francuske, a kako se kapacitetom ne bi ograničavali dogovoreno je spektakularno otvorenje festivala na samoj plaži Zrće.
Rap super zvijezda Rick Ross upravo je ovih dana izdao najnoviji singl sa trenutno najvećom pop zvijezdom J.LO koja se može pohvaliti službenom himnom svjetskog nogometnog prvensta u Brazilu. Ovo će im biti prvi nastup u Hrvatskoj, a atmosferu prijašnjih izdanja ovog jedinstvenog festivala prenijele su im njihove kolege Nas i Snoop Dogg.
Rick Ross:
Na jednom od zajedničkih nastupa kolega Snoop Dogg mi je ispričao kako se odlično zabavio prošlo ljeto u Hrvatskoj te snimio i video spot na otoku Pagu u hotelu Luna. Rekao je da mu je nastup na New Yorker Fresh Island Festivalu prošle godine bio jedan od dražih zbog pozornice na otvorenom, odlične mediteranske kuhinje i paških delicija, vina, lijepih žena te posebne atmosfere koja vlada oko festivala. Od svih gradova na turneji posebno se veselim nastupu u Hrvatskoj izjavio je Rick Ross.
Ovaj po mnogim inozemnim medijima jedan od najboljih europskih festivala ove godine će ugostiti preko 40 izvođača od kojih organizatori ističu RICK ROSS-a, PUSHA-T, METHOD MAN & REDMAN, DMX-a i BBC dj voditelja TIM WESTWOOD-a koji će od 23. do 25. srpnja privući najbrojnije festivalske fanove na plažu Zrće.
Jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 eur-a te ograničeni broj VIP ulaznica po cijeni od 95 eura za NEW YORKER FRESH ISLAND SPEKTAKL NA PLAŽI dostupne su na:
http://2014.fresh-island.org/tickets  
 
FESTIVALSKI RASPORED:
19.-26/07 ADRIA DANCE CAMP- Prvi internacionalni plesni kamp (www.adriadancecamp.eu )
22/07 NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL WELCOME PARTY @ KALYPSO CLUB
23/07 NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL GRAND OPENING NIGHT: RICK ROSS & PUSHA-T LIVE! @ ZRCE BEACH (22-02h) I AFTER PARTY (02-06h) @ PAPAYA & AQUARIUS
24/07 NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL: METHOD MAN & REDMAN LIVE! @ AQUARIUS CLUB
25/07 NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL: DMX LIVE! @ PAPAYA CLUB
EXTRA:
23/07
–       NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL x SHOREBITCH x NEXT MODELS AFTER BEACH PARTY @ PAPAYA CLUB
24/07
–       NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL VIP & PRESS BBQ POOL PARTY @ HOTEL LUNA (15h-19h)
–       NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL SUNSET BOAT PARTY (17h-20:30h)
–       NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL AFTER BEACH PARTY @ PAPAYA & AQUARIUS (16h-20h)
25/07
–       NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL AFTER BEACH PARTY @ PAPAYA & AQUARIUS (16h-20h)
–       NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL SUNSET BOAT PARTY (17h-20:30h)
 
 
Trodnevne festivalske ulaznice za sve Ex Yu zemlje dostupne su po cijeni od 418 kn, a za internacionalne goste po nešto višoj cijeni od 79 eur-a:http://www.fresh-island.org/tickets
Festivalski paketi sa smještajem dostupni su na:http://www.fresh-island.org/accommodation
Jednodnevni izlet na festival iz Zagreba u suradnji sa Playground putničkom agencijom za mlade dostupan već od 499kn: http://www.playground.hr/p/hr/205/new_yorker_fresh_island_in_%26_out_izlet
INFO: www.fresh-island.org
CONTACT:
info@fresh-island.org