Browse By

OSVJEŽENJE SPLIT BEACH FESTIVAL USKORO NA BAČVICAMA!

Split je ovog ljeta IN grad kad su festivalske aktivnosti u pitanju. Novi potvrđeni izvođači, Jidax Duo, Danny Wade i Alexander Som stižu na Split Beach Festival! Rezidenti TomorrowLand festivala i kultnog kluba Pacha Ibiza te mlada španjolska DJ zvijezda pridružit će se svjetskoj DJ eliti i uz već najavljenog Rogera Sancheza nastupiti kao gosti glazbeno – scenske atrakcije La Fiesta koju čine najbolji glazbeni i plesni umjetnici iz cijelog svijeta. Prvo izdanje Split Beach Festivala očekuje nas u danima vikenda08. i 09. kolovoza pod zvjezdanim nebom najljepše splitske plaže Bačvice.
 
Jidax Duo pravog imena Le Jide i Axel Stylmon najbolji su prijatelji iz djetinjstva a veliku popularnost stekli su puštajući svoju glazbu u jednom od najpopularnijih pariških klubova Queen. Brojna publika prepoznala je izniman talent i glazbu ovog DJ dvojca koji su postali jedni od najtraženijih DJ-a u Njemačkoj, Švicarskoj, Francuskoj te popularnoj Ibizi.
 
Danny Wade osamnaestogodišnji je španjolski DJ koji je slavu stekao radeći kao rezident u jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi, Pacha. Do kraja prve sezone postao je jedna od najtraženijih mladih DJ zvijezda te nastupa uz vodeća svjetska imena poput Davida Guette, Martina Solviega, Boba Sinclara, Nickya Romera i drugih.
 
Alexander Som dvadesetčetverogodišnji je DJ i producent iz Madrida. Iako vrlo mlad smatra ga se jednim od najutjecajnijih španjolskih DJ-a i producenata, a njegovi nastupi prepoznatljivi su po odličnim glazbenim setovima i pozitivnom energijom koju stvara u publici. Mladom Alexandru koji je do sada surađivao s najpoznatijm svjetskim imenima poput Davida Guette i Manuel Moorea predviđaju sjajnu budućnost u svijetu elektronske glazbe.
 
Tijekom dva festivalska dana na Split Beach Festivalu očekuje nas vrhunska produkcija, atraktivni glazbeni gosti te sportski sadržaji, a posebna pažnja posvećena je očuvanju same plaže pa su tako angažirane dodatne snage kako bi Bačvice blistale u svakom trenutku. U suradnji sa studentskim zborom grada Splita organizatori Split Beach Festivala splitskim studentima odlučili su pokloniti 500 ulaznica za festival.
 
Budite i Vi dio ljetne pustolovine Split Beach Festivala uz koju će prekrasni grad Split još jednom potvrditi svoje mjesto među najpoželjnijim svjetskim party destinacijama!
 
Ulaznice za festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com te www.ticketshop.hr po cijeni od 149 kuna za oba dana, 114 kuna za jednodnevnu ulaznicu, 380 kuna za jednodnevnu VIP ulaznicu te 760 kuna za dvodnevnu VIP ulaznicu.
 
Sve informacije o Split Beach Festivalu saznajte na www.splitbeachfestival.com ili
https://www.facebook.com/SplitBeachFestival?fref=ts