Browse By

ATRAKTIVNI DJ-i NA SEXY SUMMER BEACH FESTIVALU U PULI!

Bliži se prvi Sexy Summer Beach Festival! Atraktivan glazbeni doživljaj Pula nam priprema 02. kolovoza 2014. na SC Valkane, a domaćine i goste uz već potvrđene Diamonds Duo i DJ Seherezade zabavljat će DJ zvijezde Nikol Goldenbrown, Edo Denova i Mindcontrol.
Ljetnom pustolovinom Sexy Summer Beach festivala Pula će bez sumnje postati iznimno zanimljiva destinacija svim ljubiteljima vrhunske glazbe i danonoćne zabave koja će ovog ljeta obilježiti jedan od najljepših istarskih gradova.
 
Novi pulski festival najavljuje bogat sadržaj uz vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste, vrhunski performans te nezaboravan provod koji će se dugo pamtiti, a grad Pulu još jednom upisati na kartu ljetnih party destinacija u Istri i regiji.
 
Ulaznice za festival mogu se osigurati putem maila prodaja.ulaznica@nova-stellatv.de tu u sistemu Eventim.hr po cijeni od 120 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta po cijeni od 170 kn.
 
Sve informacije o prvom izdanju Sexy Summer Beach festivala možete se saznati na službenoj web stranici www.nova-stellatv.de.