Browse By

Ostvari snove i postani rezident DJ na Ibizi


Burn studios u suradnji s Mixmagom i Beatportom trojici sretnika ispunit će životni san. Ako ste nadareni, živite glazbu i oduvijek ste željeli stajati za DJ pultom otoka zabave ovo je jedinstvena prilika za vas.
Burn studios je najavio program DJ Rezident na Ibizi, koji će svakomu od novih talenata omogućiti da se suoči sa svojom konkurencijom i postane jedan od trojice stalnih DJ-eva u najvećem noćnom klubu na svijetu, klubu Privilege na Ibizi te da svoje umijeće prezentira ispred 10 tisuća ljudi.
Neki od danas slavnih DJ-eva upravo su se proslavili nastupajući na Ibizi pa se jedinstvena prilika pruža i hrvatskim ambicioznim nadama. Domaći DJ-i koji se prijave na natječaj morat će proći kroz određenu selekciju prije nego što zasluže pravo da se njihovo ime doda prestižnome popisu stalnih DJ-eva na Ibizi.
Prijave se zaprimaju preko www.burn-studios.com. Prvi je korak registracija i prijava profila na stranici te uploadanje najboljih 15 – 20 minuta miksa, pri čemu se svi sudionici moraju koristiti barem jednim singlom s Beatportove Top 100 ljestvice i  dobiti  veliku podršku na stranici. Lokalni suci će od prijavljenih odabrati deset najboljih na osnovu njihove originalnosti, stila i tehnike. Odabrani će potom biti pozvani da pokažu svoju virtuoznost pred publikom na Mix Off eventu u klubu Lemon u Zagrebu 26. travnja 2012.
Dvojica sretnih dobitnika u drugom krugu se sučeljavaju sa dvojicom Slovenaca na Electronic Carnevalu u Ljubljani 24. svibnja 2012. Jedan pobjednik iz Hrvatske ili Slovenije osigurat će si mjesto na Ibizi gdje će, zajedno s ostalim natjecateljima iz cijeloga svijeta, marljivo raditi i još marljivije uživati na International Music Summitu (Ibiza,  23 – 26. svibnja 2012). Tijekom dana DJ-evi će imati potpun pristup konferenciji gdje će moći učiti, družiti se i graditi veze s vrhom kreativne  međunarodne elektroničke scene. Noću će u VIP aranžmanu prisustvovati svirkama najboljih DJ-eva današnjice na službenim partyima IMSa, uključujući Dalt Villa Festival.
U trećem, posljednjem krugu u srpnju, odabrane DJ-eve će pojedinačno poučavati najbolji svjetski DJ-evi na Burn studios’ Residency Bootcampu, šest dana intenzivnoga programa i inspirativnih predavanja te pojedinačnih radionica s vodećim ljudima industrije i Burn studios mentorima poput Sashe, Luciana, Jamie Jonesa i 2manyDJs. Trojicu pobjednika će potom odabrati skupina sudaca sa Ibize, sastavljena od vlasnika najjačih klubova i promotora koji će ponuditi neprocjenjivu nagradu, DJ residency ovoga ljeta u klubu Privilege Ibiza i nevjerojatno iskustvo.
Program Burn studiosa DJ REZIDENT NA IBIZI  razvijen je u suradnji s vodećim portalom Beatport, najpoznatijim časopisom o elektroničkoj glazbi Mixmagom i svjetskim predvodnikom u glazbenoj izobrazbi, SAE institutom.
Prijave se zaprimaju do 7. travnja, stoga ne zaboravite prijaviti se na vrijeme na natječaj koji će vaše snove pretvoriti u javu. Sve podatke možete pronaći na internetskoj adresi www.burn-studios.com
Video: Residency – Become Ibiza’s Next Resident DJ