Browse By

Envy my music dolaze na Umagination


Prvi kontigent ulaznica za veliki ljetni spektakl UMAGINATION rasprodan je. Velik interes osim Hrvatske zabilježen je diljem regije i zapadne Europe, očekuje se velik broj Talijana i Njemaca.
Zagreb, Umag 02.04.2012. – Prestižna svjetska glazbeno – scenska grupacija ENVY MY MUSIC dolazi na ovogodišnji Umagination. Bogat scensko glazbeni program prožet erotikom, atraktivnom kostimografijom i vrhunskom glazbom zabavljat će nas prve večeri Umaginationa u petak 01. lipnja.
ENVY MY MUSIC je jedan od najuspješnijih klupskih programa u svijetu baziran u frankfurtskom klubu Cocoon. Posljednjih sedam godina njihova su gostovanja prepoznata diljem svijeta, a redovni su gosti klubova kao što su Pacha na Ibizi, La Terrazza u Barceloni, Cavo Paradiso Mykonos, ili pak Celebrities Night Club Vancouver. DJ gosti ENVY MY MUSIC su zvijezde kao Afrojack, Franky Rizardo, Firebeatz, Marco Sonke, Thomas Gold i mnogi drugi.
Uz njihov nastup, na ovogodišnjem Umaginationu od 01. – 03. lipnja 2012. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu očekuju nas i nastupi Madonninog producenta Martina Solveiga, Axwella – člana mega popularne švedske atrakcije Swedish House Mafie, te Deniza Koyua.
Prvi kontigent ulaznica za UMAGINATION je rasprodan, organzator od 01. travnja u prodaju stavlja Early bird ulaznice po cijeni od 130 kuna za prvih 500 ulaznica koje će se prodavati u sustavu Eventima (www.eventim.hr ).
Prvog vikenda u lipnju Umag će ugostiti i 2. Adria Music Conference na koju su svoj dolazak potvrdili svjetski priznati glazbeni stručnjaci. Prijave za atraktivne radionice regionalne AMC vrše se putem web-a na adresi www.adriamc.com.
http://www.facebook.com/envymymusic
http://www.twitter.com/envy_my_music
www.martinsolveig.com
www.axwell.co.uk