Browse By

Osjetite moć aromagije – konačno najbolji hrvatski lounge DJ-jevi na jednom mjestu!


Ludvig and Stelar, Eddy Meets Yannah i Marco Horvath prvi put na jednom mjestu u limitiranoj kompilaciji! Poznati hrvatski DJ-evi i producenti, zahvaljujući Jacobs Monarch brendu, objavili su zajednički CD pod nazivom „Osjetite moć aromagije“ za koji su izabrali neke od svojih najboljih skladbi. Kompilacija izdana u limitiranoj seriji predstavlja jedinstvenu priliku da se po prvi put na jednom mjestu nađu Ludvig and Stelar, Eddy Meets Yannah i Marco Horvath.
Sve su to jaka imena koja vam na ovoj opuštajućoj kompilaciji jamče najljepše trenutke, bilo da je slušate sami ili u društvu onih koje volite. Kompilacija „Osjetite moć aromagije“ renomiranih DJ-eva i producenata dostupna je samo u limitiranom pakiranju Jacobs Monarch kave od 200 g koje možete pronaći u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

Ludvig and Stelar poznati su kao producenti lounge/ambient/chill-out muzike koja je objavljivana na poznatim lounge izdanjima kao što je Café del Mar. Eddy Meets Yannah je zagrebački elektronski dvojac i najtiražniji hrvatski glazbeni duo u inozemstvu.
DJ Marco Horvath radio je na produkciji Astralis live CD-a te surađivao s mnogim domaćim i stranim poznatim autorima poput Alexandre Price, Nicole Fassana i Cubisma.