Browse By

Danny Howells u riječkoj Stereo Dvorani

https://www.brija.com/wp-content/uploads/2011/07/Danny-Howells.jpg
Riječka Stereo Dvorana sprema još jedan vrhunski tulum! Naime, u subotu 19. studenog u goste stiže Danny Howells, jedan od rijetkih DJ-a koji zaista imaju «poseban, vlastiti stil». Svojom strašću za muzikom i zaraznom osobnošću, Danny je stvorio jedinstveni eklektični sound koji ga je etablirao kao jednog od top DJ-a na svijetu. Nadaleko je poznata njegova interakcija s publikom za vrijeme nastupa, kao i šareni outfiti i neizbježni eye liner.
Danny je jedan od najpredanijih radnika na sceni s preko 15 godina iskustva i neprestanog kruženja svijetom gostujući na raznoraznim partyjima i festivalima. Gostovao je u naprestižnijim svjetskim klubovima i držao rezidenciju u klubovima Arc, Twilo, Renaissance, Home i Bedrock, tako da nije slučajno što ga je «DJ Magazine» uvrstio na svoju Top 100 ljestvicu najboljih DJ-a u posljednjih 9 godina.
http://www.youtube.com/watch?v=6hAUBWC5Jl8
Neformalno je poznat među partyjanerima kao jedan od svjetskih 10 najboljih party DJ-a koji uz svoja producentska izdanja vrlo predano uspijeva iz partyja u party doslovno razvaliti publiku!
Tulum počinje u 22 sata.