Browse By

ORYX RENT A CAR VODI VAS NA ULTRA EUROPE FESTIVAL

Oryx Rent a car vodi Vas na Ultra Europe Music Festival! Za najam oblijepljenog automobila VW Up-a, Oryx daruje dvije ulaznice za najveći glazbeni događaj u povijesti Hrvatske! Iznajmite atraktivan VW Up na tri dana i zaplešite uz ritmove Armin Van Buurena, Aviciija, Hardwella, Carla Coxa i brojnih drugih vodećih DJ-a današnjice.
Ulaznice za glazbenu avanturu vrijede za dva dana festivala u Splitu, a najam vozila sa osnovnim osiguranjima po redovnom cjeniku Oryx-a može se iskoristiti do početka festivala. Za one koji već imaju svoju kartu za nezaboravan provod uz najveće svjetske zvijezde, Oryx odobrava 15 % popusta za najam popularnog up-a.
Najveći glazbeni spektakl u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festival održava se od 12. – 14. srpnja 2013 u Splitu i na Hvaru. Splitska ljepotica Poljud, te najsunčaniji otok Hvar, ugostit će najveće svjetske zvijezde elektronske scene i upisati se na kartu vodećih festivala elektronske glazbe u svijetu! Najbolji DJ današnjice Armin Van Buuren, Avicii, Carl Cox, Fedde Le Grand, Hardwell, Eric Morillo, Sander Van Doorn samo su neka od brojnih imena koja će se naći na programu prvog Ultra Europe Festivala u Splitu.
Interes za festival stiže iz svih dijelova svijeta, prodano je više od 40000 ulaznica, a očekuje se dolazak gostiju iz gotovo svih zemalja svijeta. Na ovim prostorima do sad neviđena produkcija pratit će festival Ultra Europe u popularnim turističkim središtima Splitu i Hvaru koji će sasvim sigurno svim ljubiteljima vrhunske glazbe priuštiti jedinstveno i nezaboravno iskustvo.