Browse By

DOKUMENTARNI FILM PAPAYE ZA SVJETSKU EKSKLUZIVU

Najbolji klub Mediterana na otvorenom, novaljska Papaya predstavila je dokumentarni film PAPAYA MAKE SOME NOISE. Brojne svjetske glazbene zvijezde poput Axwella, Armin Van Buurena i Carl Coxa gostujući u ovom jedinstvenom filmu promoviraju Papayu i Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju koja osim prekrasnih plaža i čistog mora gostima nudi i vrhunski glazbeni sadržaj. Kroz film je vidljiv planski rad kreiranja Zrća i otoka Paga kao destinacije koja je danas prepoznata diljem svijeta, od europskih zemalja do dalekog Brazila. Papayu po sezoni posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, a Novalja ostvari više od milijun noćenja.
Film nas u sat vremena vodi od samih početaka osnivanja kluba do prošlogodišnje sezone koja je srušila sve rekorde posjećenosti kluba. Zanimljivi sugovornici i prekrasni video materijali filmu daju dinamiku, a razmišljanja DJ zvijezda i njihovo viđenje kluba govore o tome kako je Papaya zaista destinacija koja nudi više i u koju se vraćamo s radošću i veseljem iz godine u godinu. Film je sniman na otoku Pagu, klubu Papaya, a u njemu uz glazbenike gostuju i renomirani domaći i svjetski novinari poput Deana Sinovčića ili pak urednik DJ MAG-a Heath Holmes.
Dokumentarni film PAPAYA MAKE SOME NOISE najbolja je uvertira u dvanesetu sezonu kluba i ljeto koje je pred nama. Papaya je ove godine otvorena najranije u povijesti, a time će produžit ljetnu sezonu 2013. za nekoliko tjedana, pa će trajati više od 110 sunčanih dana. Već ovog vrućeg vikenda, počevši s petkom, 21. lipnja očekuje nas Electro Beach World Tour predvođen DJ-ima kao što je Otto Knows, a na radost brojnih gostiju tog se dana otvara i glavna festivalska pozornica Papaye na kojoj nas kroz ljeto očekuju brojna glazbena i vizualna iznenađenja.
U jučerašnjoj premijeri uživali su i glazbeni producenti Boris Đurđević i Darko Juranović, grupa Connect, manekenka Adrijana Dejanović, TV urednica Martina Podgorski, hokejaš Medveščaka Domen Vedlin sa suprugom Renatom, košarkaš Tomislav Zubčić, odbojkašica Vesna Jelić, modni znalac Neven Ciganović i mnogi drugi.
 
Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:
27.06. Countdown to Ultra party s Dyro
03.07. Hideout Festival s gostovanjima Marco Corola, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jones…
10.07. Fresh Island Festival s gostovanjima Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-a i dr.
15.07. Papaya Day & Night festival s gostovanjima Nicky Romero, Dannic, Thomas Gold, Basto…
24.07. Beach Odyssey s gostovanjima W&W, Arty, Orjan Nilsen, Omnia i dr.
30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.
02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.
06.08. Justice
08.08. Bingo Players
14.08. Paul Kalkbrenner
22.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i dr.
Ulaznice za programe kluba Papaya kao i sve informacije vezane uz program mogu se pronaći na klupskoj web stranici www.papaya.com.hr.