Browse By

Open Air Festival u opatijskom Colosseumu


U subotu, 7. kolovoza, u opatijski Colosseum u goste nam po drugi put dolazi Austrijska-Ibiza house poslastica Steve Saunders & Armando d’Estate koji će odvrtiti zajednički DJ set.
Razvaljujući Top 20 ljestvicu vodećih Internetskih glazbenih portala sa svojim debi singlom «Get Amplified», Saunders & d’Estate postali su sinonim za novu klubsku i DJ kulturu.
Oboje DJi, različitih stilova house glazbe, otkrili su da objedinjavanjem njihovih različitih stilova, mogu stvoriti nešto izuzetno osobito – performans koji će dovesti masu do euforije.
Njihova prva pjesma je već licencirana na nekoliko glazbenih etiketa, i nalazi se na nekoliko različitih dance kompilacija. Sa pjesmom «Control Fr3aks» poletnom, pumping progressive plesnom bombom, Saunders & d’Estate su uspjeli stvoriti ime na srednjem istoku, potpisali su ugovor za Izraelsku etiketu, i pjesma će biti izdana ovog ljeta. Proteklih godina, ostavili su svoj trag kao pravi profesionalci diljem Europe kad se radi o zabavljanju publike te pritom uživaju DJ pultu kao prvoga dana. Do sada su nastupali uz broje velikane kao što su Paul van Dyk, Richard Grey, Gordon Edge, Thomas Gold, Paolo Mojo, Muzzaik, Jorge Jaramillo, Eelke Klejin i Moguai. Pored njihovih pojavljivanja u svjetskim radio emisijama, imaju svoju vlastitu emisiju gdje puštaju nove mixeve, i gdje su ugostili umjetnike kao Mark Knight, Paolo Mojo, Thomas Gold, Booka Shade, Axwella i mnoge druge. Nedavno su puštali na brojnim festivalima i u Mexiku, a njihov raspored konstantno postaje popunjeniji.
Za nimalo lak posao potpaljivanja vatre na plesnim podiju zadužen je Attilio Pessi, a kao šećer za kraj odvrtiti će Alex Ivanov koji priprema poseban clubbing i pumping house DJ set za ovaj event. Prvih 50 gostiju brze ruke dobiti će Mixane cd kompilacije od Saunders & d’Estatea, Ivanova i Pessija.
Na drugom eventu festivala 21. kolovoza ugostiti ćemo megapopularnog DJa i producenta Paola Barbata koji nas iznova svake godine oduševljava svojim nezaboravnim house partyima. Paolo Barbato je već zasluženo stekao status DJ zvijezde u Hrvatskoj kojeg potvrđuje brojnim gostovanjima u lijepoj našoj.
Svojim osjećajem za house glazbu na podiju nikoga ne ostavlja ravnodušnim stoga Vas pozivamo da i Vi budete dio ove priče i pridružite nam se u subotu 21. kolovoza u Colosseumu. Za warm up prije nastupa Paola Barbata zadužen je talentirani mladi talijanski DJ Rafaelle Delbello koji je odnedavno član Truesound ekipe. A za veliko finale partija Alex Ivanov i Attilio Pessi po prvi puta pripremili za pravi spektakl za goste – zajedno će istovremeno odvrtiti DJ set «back to back» na 4 decka. Prvih 100 gostiju dobiti će Mixane cd kompilacije od Paola, Alexa i Attilia.