Browse By

Moonsplash Festival u Aquariusu


Aquariusov MOONSPLASH FESTIVAL otvorit će electro-house senzacija iz Nizozemske Laidback Luke. Remiksirao je hit house single Davida Guette i Tare McDonald „Delirious“, a prošlogodišnja suradnja suradnja sa Sweedish House Mafiom, stvorila je ultimativni klupski hit „Leave The World Behind“.

MOONSPLASH FESTIVAL

08-10. kolovoza 2010.
Aquarius Zrce, Novalja

Dan poslije, stiže i Lukeov odličan prijatelj – Dj i producent iz Napulja Riva Starr koji je ovogodišnjim debi albumom „If Life Gives You Lemons, Make Lemonade”, izbacio nekoliko hitova – svi se vrte na europskim radio postajama. Njegov trenutno najveći hit „I was Drunk“ inspiraciju crpi iz balkanske glazbene kulture.
MOONSPLASH FESTIVAL zatvoriti će apsolutni velikan elektronske glazbe, talijanski elektro house producent i deejay Benny Benassi koji drugo ljeto zaredom nastupa u morskoj rezidenciji kluba Aquarius. Poznat je kao Grammyjem ovjenčan DJ, koji je tu prestižnu nagradu osvojio 2008. godine za remiks Public Enemyja „Bring the Noise“, a slavu je stekao hitom iz 2002. „Satisfaction“.
Aquarius ove godine na Jadran dovodi “vruću” robu, trenutno najaktualnije i najsvježije DJ-eve koji pune svjetske klubove i arene. Naši prestižni gosti za 2010. donose nove zvukove u elektronskoj glazbi te diktiraju nove smjerove na klupskoj sceni. Zanimljivo je da su gotovo svi uzvanici na tri Aquariusova festivala remiksirali Davida Guettu, trenutno najpopularnijeg DJ-a na planeti.
08.08.2010.
LAIDBACK LUKE
www.laidbackluke.com/
www.myspace.com/laidbackluke
09.08.2010.
RIVA STARR
www.rivastarr.com/
www.myspace.com/rivastarr
10.08.2010.
BENNY BENASSI
www.bennybenassi.com/
www.myspace.com/benassi
Limitiran broj karata u pretprodaji po cijeni od 290kn (40€) mozete kupiti na www.eventim.hr ili www.novalja.com
Poveznice:
www.aquarius.hr
www.youtube.com/aquariuszrce