Browse By

Oli Dobolli u klubu Shamballa


Stiže nova subota i još jedan FRESH! Ovog puta, odlučili smo udovoljiti željama nježnijeg spola i posvetili im posebno programsko iznenađenje – R&B meets House. Našem će se sjajnom resident DJ-u Marcu Bucci, koji će braniti boje house glazbe, pridružiti poseban gost večeri: OLI DOBOLLI!

Oli Dobolli u klubu Shamballa
Subota, 29.01.2011.

Oli Dobolli dobitnik je nacionalne glazbene nagrade “Zlatna Koogla” za najboljeg DJ-a 2005. i 2006. godine, a kao izvanredni predavač sudjeluvao je i na hrvatskoj Tuborg Music DJ akademiji. Na hrvatskoj je DJ sceni od kraja 90-ih, jedan je od pionira popularnog RNB Confusion branda, a i hrvatske Hip-Hop glazbe općenito. Nastupao je u gotovo svim poznatijim klubovima u Hrvatskoj i široj okolici, a kao službeni preteči DJ Ede Maajke obišao je gotovo cijelu Europu. Dakle, uzkvalitetnu house glazbu, očekuju Vas sexy R&B zvukovi.

Svaku će pripadnicu njžnijeg spola, do 1h dočekati piće dobrodošlice – FRESH Cocktail, a ove Vas subote očekuje i poseban Red Bull šank s atraktivnom akcijom od 23h do 1h – RED BULL POWER HOUR – 2x Wyborowa vodka + Red Bull = 25kn.
Uživajte uz sexy R&B ritmove, najveće house hitove, vizualne čarolije top light sustava, vatrene plesačice i iskoristite Red Bull Power Hour i atraktivnu akcijsku ponudu za Shamballinim šankom.
Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine (Girls 18+, Guys 21+).
Besplatan ulaz je moguć isključivo preko popisa do 01:00h.
– Za rezervacije, popis i dodatne informacije, javite se našim promotorima ili nazovite 099/721 7777.