Browse By

Adria Music Conference 2011


Adria Music Conference prva je regionalna glazbena konferencija na području jugoistočne Europe! U tri dana Umag će postati mjesto okupljanja glazbene industrije, diskografa, medija, izvođača, izlagača, predavača, DJ-a i producenata, plesnih skupina, kolekcionara, glazbenih kritičara ali i mjesto okupljanja poznatih lica svjetske glazbene scene.
AMC je kreirana prema uzoru na svjetska poznata glazbena događanja kao što je Winter Music Conference u Miamiju i ADE u Amsterdamu, koja svake godine okupljaju više od 100 000 glazbenih profesionalaca na različitim panelima, edukativnim radionicama, predavanjima, koncertima i mega partyijima.
Na primjeru svjetski priznatih konferencija sličnog karaktera potvrđeno je kako su događaji tog tipa izuzetno privlačni širokim masama, i da je glazba upravo jedino sredstvo koje ne poznaje granice.
AMC će u 2011. ponuditi najbolje iz glazbe u regiji s naglaskom na urbane žanrove, a mjesto susreta bit će hotel Kempinski i cijeli Stella Maris pod šatorima! Konferencija će tik prije ljeta u periodu od 02. – 05. lipnja okupiti više od 30 eminentnih imena koja će sudjelovati na različitim diskusijama, panelima ili predavanjima.
U sklopu tri edukativne radionice poput DJ Akademije, plesne i video i audio produkcije koje će voditi svjetska glazbena imena, ponudit će svim sudionicima nezaboravno i praktično iskustvo.
Uskoro više informacija.

One thought on “Adria Music Conference 2011”

Comments are closed.