Browse By

Odličan uspjeh prvog izdanja Sonus festivala

Više nego uspješno završilo je prvo izdanje Sonus festivala na otoku Pagu. Iako izvan sezone, u kasnom kolovozu, plaža Zrće, klubovi Papaya i Kalypso te boat partyji bili su puni. Više od 5.000 posjetitelja iz čak 36 zemalja svijeta te veliki broj lokalnih posjetitelja uživali su u najkvalitetnijoj underground elektronskoj glazbi punih 5 dana i 4 noći.
Usprkos olujnom nevremenu koje je zahvatilo Pag u subotu navečer, te zdravstvenim problemima zbog kojih je Luciano morao otkazati nekoliko nastupa na Ibizi i dolazak na festival, atmosfera je bila prema riječima posjetitelja – “nezaboravna!”.
Uz nastup više od 40 DJa, teško je izdvojiti tko je priredio najbolju zabavu. Main stage smješten u Papayi ugostio je velikane Ricarda Villalobosa, Loco Dice-a, Chris Liebinga, Seth Troxlera, Nick Curlyja, DJ Sneaka i druge. Manji stage u Papayi bio je mjesto odvijanja dnevnih partyja gdje su uz bazen i lijepo vrijeme gomilu rasplesali Pan-Pot, Cassy i Davide Squillace. U klubu Kalypso bio je manji, intimniji stage gdje su svirali Matthias Tanzmann, Petar Dundov, Valentino Kanzyani, Mathias Kaden i mnogi drugi, te tINI koja je oduševila publiku na afterpartyju. Tijekom festivala bilo je čak 6 boatpartyja sa različitim izvođačima  gdje su posjetitelji mogli uživati u kombinaciji prelijepog mora, zalaska sunca i odlične glazbe.
Festival je završio afterpartyjem u Kalypsu koji je usprkos teškoj kiši koja je to jutro padala i natjerala organizatore da drže kišobrane iznad DJa, nije zaustavilo Sonju Moonear, Zip-a i Binh-a da prema riječima posjetitelja :”..odsviraju možda najbolji set ikad”.