Browse By

Od sutra u prodaji festivalske ulaznice za Terraneo po promotivnoj cijeni!


Kao što smo već i najavili, drugo izdanje glazbenog festivala Terraneo održati će se od 07. – 09. kolovoza 2012. godine u Šibeniku. Tri dana odličnog glazbenog programa i pet dana kampiranja uz mnoštvo zabavnih programa zovu vas na savršen ljetni provod za koji svoju ulaznicu po promotivnom cijeni možete kupiti već sutra.
U srijedu, 1. veljače 2012. počinje prodaja posebnog paketa od 1,000 festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 290kn. Svi oni skeptici koji ne žele kupovati mačka u vreći mogu odahnuti jer će se ugodno iznenaditi glazbenim odabirom za 2012. godinu koji ćemo predstaviti krajem veljače. Svi oni koji već smatraju Terraneo svojim najdražim ljetnim festivalom i bez objave prvih glazbenih imena, svoju ulaznicu će moći kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), klubu Purgeraj (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.
Postoji i dodatni poticaj; u klubu Purgeraj, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu i poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku najbrže kupce čeka poklon – Terraneo majica, točnije njih 15 na svakom od navedenih prodajnih mjesta.
I to nije sve! Danas će se u klubu Purgeraj u Zagrebu održati Terraneo warm-up party uz nastup benda Nipplepeople koji je gostovao na prošlogodišnjem Terraneu. Za atmosferu nakon nastupa uživo pobrinuti će se DJ Phillipe, član popularnog DJ kolektiva Confusion. Na eventu ćete biti u prilici osvojiti Terraneo majice, bedževe i ostale uspomene na prošlogodišnje izdanje festivala, dok će jedan sretnik otići kući s festivalskom ulaznicom.
Prve informacije o izvođačima koji će nastupati na festivalu Terraneo 2012. saznati ćete već krajem veljače!
Ulaznice za festival Terraneo 2012. po promotivnoj cijeni u prodaji od 01.02.2012.
od 01. veljače 2012. počinje prodaja posebnog paketa od 1,000 festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 290kn. Ulaznice ćete moći kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), klubu Purgeraj (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.
Više informacija uskoro.