Browse By

Novogodišnji spektakl u Mansionu


Zagrebački klub Mansion za najluđu ovogodišnju noć najavljuje pravi spektakl zabave uz dinamični DJ dvojac Frankie Headfors. Novogodišnja nam je noć uvijek posebno iskustvo. Opraštanja i velika očekivanja najbolje prolaze uz vrhunska glazbena putovanja. Upravo na jedno takvo 31.12. 2012. od 21 sat u klub Mansion vodi nas hrvatski energični DJ dvojac Frankie Headfors.
U manje od godinu dana karijera ovog dvojca krenula je strelovitom uzlaznom putanjom. Njihov čaroban odabir glazbe i energija koju dijele s publikom najbolja je pozivnica svima za nezaboravan doček nove 2013. godine godine velikih nada u bolje, u nova iskustva i vrhunske party doživljaje.
Early bird ulaznice za novogodišnji spektakl po iznimno popularnim cijenama od 99 kuna za djevojke i 149 kuna za mladiće gotovo su rasprodane što pokazuje veliki interes upravo za ovaj novogodišnji doček. Uz glazbu Frankie Headforsa u cijenu je uključena i konzumacija pića, ali i brojna druga iznenađenja koja nas očekuju u Mansionu u ovoj posebnoj noći.
Prodaja ulaznica: Leggiero bar (Avenue Mall), info: 091 4629 413 // info@mansion.hr.