Browse By

Novogodišnji Sensation White

Promotivni party Sensation White festivala održava se 29. studenoga u zagrebačkom Boogaloo-u u sklopu United Electronic Sound 2 partya. Želite li Novu godinu dočekati malo drugačije? Predstavljamo Vam petodnevno putovanje u nizozemski Amsterdam i njemački Düsseldorf gdje će se na kraju odigrati Sensation White Festival.
Autobusni aranžman koji smo organizirali iz Zagreba kreće već 29. prosinca prema gradiću Kodeljevu kraj Ljubljane gdje će nas čekati putnici iz Slovenije i tamo ćemo se zabaviti na Start-Up Partiju.
Dress code je bijela odjeća. Tada putujemo na sjever prema Amsterdamu i zaustavit ćemo se u mjestu Amersfoort (Nizozemska) gdje ćemo u hotelu Tulip Inn prespavati, i dan kasnije (utorak, 30.12.) se zaputiti na White M.A.F.I.A. pre-party u najpoznatiji klub Escape (Amsterdam).

Sensation White
Nakon zanimljive noći ujutro poslije odmora zaputit ćemo se prema Düsseldorfu i stići nadomak najvećem novogodišnjem plesnom spektaklu. Oko 15 sati stižemo u hotel i relax centar Relexa. 40.000 ljudi očekuje se u sniježno bijeloj obući da proslavi ulazak u 2009.g. uz DJ zvijezde poput Roger Sancheza, Sebastian Ingrossa, Mousse T.-a, Loco Dicea, a na samom početku organizatori su priredili »Ocean of White« show u kojem će se svaki sat proliti 2,1 miljun litara vode. Povratak u Zagreb predviđen je za 2. prosinca u jutarnjim satima.
U sklopu ovog promo partija možete vidjeti fantastične video isječke s Sensation White festivala, osvojiti majice ili dobiti detaljnije informacije o putovanju te izvršiti prijavu.Više informacija potražite kod naših kolega na web portalu www.klubskascena.com
Klubska scena organizira i nagradnu igru u kojoj ako pošaljete svoju fotku u dress codu ove manifestacije, dakle bijeloj odjeći možete osvojiti vrijedno, besplatno putovanje na Sensation White.