Browse By

Nove cijene ulaznica za T-Mobile INmusic festival!


Festivalske ulaznice za T-Mobile INmusic festival (za dva dana) po trenutnoj cijeni od 440 kn, odnosno 390 kn s popustom za T-Mobile korisnike bit će u prodaji samo još do srijede, 5. svibnja. Od četvrtka, 6. svibnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 490 kn, odnosno 440 kn s popustom za T-Mobile korisnike.
Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po cijeni od 180 kn, a kampiranje će biti moguće uz posjedovanje festivalske i kamperske ulaznice. Ovogodišnji kamp će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.
Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, a svi T-Mobile korisnici mogu, rezervacijom putem SMS poruke, ostvariti popust od 50 kn pri kupnji jedne ulaznice. Za ostvarivanje popusta potrebno je poslati praznu poruku na 2255, a primljenu poruku predočiti pri kupnji ulaznice.