Browse By

Nova imena Exit festivala!


Nakon objavljivanja prvih izvođača za 2010. godinu, među kojima su Chemical Brothers, Mika, Röyksopp, Crystal Castles, Does It Offend You, Yeah?, Ricardo Villalobos, Moderat live, Josh Wink, Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi, Exit predstavlja drugi krug uzbudljivih imena koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu.
Pridružujući se već raznovrsnom popisu, na glavnu pozornicu Exit festivala dolaze željno iščekivani Placebo, sa svojim živim i emotivnim zvukom, nedodirljiva hip hop kraljica Missy Elliott, elektronski punk disco gospodari LCD Soundsystem i poznata drum’n’bass ekipa Pendulum live.
Nastup na svjetski poznatoj Dance Areni potvrdili su i David Guetta, Laidback Luke, A-Trak, Dirty South, Black Rose (Jesse Rose & Henrik Schwarz), Riva Starr, Solomun, Ost & Kjex live koji će nastupiti s gospel zborom i Wannabe A Star.
I ako to nije dovoljno, Exit će na svojih 25 pozornica predstaviti još veliki broj nevjerojatnih glazbenika. Na Fusion pozornici publika će moći čuti sjajne bendove kao što su Does it Offend You Yeah?, Midnight Juggernauts, Jamaica, Antenat i Bambi Molesters.
Naravno, za sve one koji vole tvrđi zvuk Explosive pozornica donosi najbolje hardcore i trash metal izvođače. Line up ove godine čine Behemoth, Suicidal Tendencies, The Exploited, Al & The Blackcats, Ex Deo, Decapitated, Inspector Cluso i Al & The Blackcats, a pridružju im se još brojna atraktivna imena.
Happy Novi Sad stage u suradnji s Resident Advisorom, ove godine nastavlja dovoditi potpuno drukčije, nove talente iz svijeta elektronske glazbe. Happy Novi Sad predstavit će Warp Records imena: Hudson Mohawke, Clark live, Time Exile live i Rustie, izbor s poznate bristolske scene među kojima su Joker, Pinch, Gemmy i MC Nomad, kao i imena francuske etikete Sound Pellegrino koju će predstavljati Brodinski, Sound Pellegrino Thermal Team i L-VIS 1990. Ispred Cluba Automatic nastupit će D-Bridge, Instra:mental i MC:SP.
Elektrana ove godine predstavlja najbolje elektronske zvuke afirmiranih, ali i tek otkrivenih izvođača kao što su The Twelves, We Have Band, Tesla Boy, Starsmith, Juvelen i Romantic Jurgen.
Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. srpnja, održati na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih glazbenika na planetu, ali i posjetitelje sa svih kontinenata. Poznat po svojoj nevjerojatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svijetu, jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svom novom desetljeću ponuditi publici najuzbudljiviji ljetni provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na preko 20 festivalskih pozornica.

Ulaznice za jedanaesti Exit

Ulaznice za Exit festival mogu se kupiti po promotivnoj cijeni od 547 kn odnosno 732 kn za paket (ulaznica + kamp + prijevoz) na sljedećim prodajnim mjestima:
Dallas Music shop, Masarykova 6, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
V.O.O.D.O.O. Underground, Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek
Dallas Music shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music shop, Ivana Kukuljevića 20, Varaždin
Cijena kampa je 185 kn.
Cijena ulaznica u redovnoj prodaji iznosit će 873 kn odnosno 1.058 kn za paket.