Browse By

Bliži se nastup švedskih electropop zvijezda u Aquariusu


Sve se više bliži datum koncerta švedskih electropop zvijezda Covenant, koji će se održati 09.04.2010. u zagrebačkom klubu Aquarius posredstvom promotorske agencije Catalyst Infection i renomiranog modnog brand-a DIESEL. Sastav koji je definirao iznimno popularan futurpepop žanr po prvi puta dolazi u Hrvatsku promovirati nadolazeći album „Modern Ruin“, koji bi trebao predstavljati krunu dvadesetogodišnje karijere ovih electropop majstora.
Osim što je za predgrupu odabrana njemačka electro atrakcija Lola Angst, koja trenutačno žari i pali njemačkim glazbenim ljestvicama, na događaju će nas prije i nakon koncerta zagrijavati čak pet DJ-eva, od toga po dva iz organizacije CRO EBM (Hellmanager i Alen), te tri iz slovenskog Neversun-a (Mateva, Ubranus i Klinge). Kao šlag na kraju, potvrđeni je i VJ dvojac iz slovenske organizacije DEKAOS e.p., koja je poznata po svojoj suradnji sa kultnim Laibachom.
Pretprodaja karata za ovaj događaj je već započela, a cijena ulaznice iznosi iznimno povoljnih 95 kuna. Pretprodajna mjesta u gradu Zagrebu su svi Aquarius CD shop-ovi, Planet Music CD shop, kao i Aždaja Boutique.
Za sve zainteresirane koji žive izvan Zagreba i Republike Hrvatske, moguća je rezervacija karata putem sljedeće e-mail adrese – tickets@catalyst-group.info.
U skladu sa image-om samog Covenanta, na koncertu će biti preporučen poslovni dress code, a svi oni koji će poštovati naputke o istom, odnosno svi oni koji će biti obučeni kao menadžeri, direktori, poslovne tajnice i sl., imati će posebne povlastice.