Browse By

Nova Brija – Moj MTV

MTV je dinamičan, energičan eksperiment na stjecištu glazbe, kreativnosti i mladenačke kulture. Tijekom više od 27 godina MTV se razvijao, izazivao je norme i rušio granice – nudeći svakoj novoj generaciji kreativni odušak i glas koji zabavlja, informira i spaja na svakoj platformi i svakom ekranu.
MTV ponovno osvježava svoju robnu marku u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i diljem regije bivše Jugoslavije, što se vidi u aktualnoj kampanji “MOJ MTV“.
Povodom predstavljanja novog lica, MTV će održati svečanu press konferenciju u utorak, 7.7. s početkom u 13h na terasi kluba Piranha. MTV i agencija Seven zajedno će predstaviti dva ekskluzivna eventa “MTV Clubbing Zone”, koja će se održati ovo ljeto na popularnim destinacijama: Plaža Zrće/klub Papaya i Umag/ATP Studena Croatia Open-Jimmy Woo Club.
MOJ_MTV
U MTV duhu uz opušteno druženje na ljetnom roštilju u sklopu terase kluba Piranha predstaviti će se nova generacija omiljenog glazbenog kanala, ali i izvođači koji će predstavljati novi val MTV-ija u Hrvatskoj i regiji.
Specijalni gosti MTV druženja od kojih će neki i uživo svojim nastupom zagrijati binu kluba Piranha su: Grupa Connect, Regina (BiH), Marija Husar, Bolesna Braća, Ivana Kindl, grupa Ramirez, Remi-Elemental, i dr. Uz nabrojane izvođače druženju će se pridružiti i njihovi diskografi, poznate osobe iz javnog života te marketinške agencije.