Browse By

Niki Belucci otkriva čari nove plaže u Šibeniku!


Cjelodnevni program skorog otvorenja novoizgrađene gradske plaže Banj u srcu Šibenika ponuditi će osim kupanja, niz atraktivnih događanja i aktivnosti na otvorenom pa će tako i svjetski popularna DJ diva Niki Belucci svojim nastupom dodatno začiniti ovu posebnu ljetnu večer.
Otvorenje gradske plaže Banj na koju su Šibenčani čekali desetljećima bliži se svojem spektakularnom otvorenju koje je zakazano za nedjelju, 17. lipnja 2012. s početkom u 11 sati, a vijest o dolasku jedne od najljepših DJ zvijezda posebno će obradovati sve zaljubljenike u house, electro house i progressive house glazbu. Zanosna Mađarica slovi za najerotičniju europsku DJ.-icu, a njezini nastupi koji uključuju i dio nastupa u topless-u, uvijek privlače veliki broj posjetitelja željnih dobre klupske glazbe, ali i jedinstvenog erotskog scenskog doživljaja. Niki Belucci spoj je ljepote, slobode i energije, redovita je gošća svjetskih klubova, a može se pohvaliti i s više od 30 naslovnica raznih časopisa za koje je ponosno pozirala.
Svi Šibenčani, ali i ostali posjetitelji grada Šibenika pozvani su na cjelodnevni nedjeljni doživljaj koji će kulminirati u večernjim satima upravo nastupom ove DJ seks ikone na plaži Banj. Ulaz je besplatan i dobar provod zajamčen!

One thought on “Niki Belucci otkriva čari nove plaže u Šibeniku!”

Comments are closed.