Browse By

Nick Wall i svjetske filmske face u Europi


Zagreb film Festival u suradnji s pulskom galerijom Makina organizirao je izložbu priznatog svjetskog fotografa Nicka Walla. Portreti brojnih filmskih zvijezda i/li osobenjaka poput Dennisa Hoppera, Tilde Swinton i Davida Bowieja sa zidova kina Europa gledat će posjetitelje izložbe od 10. do 30. listopada.
IZLOŽBA FOTOGRAFIJA
‘LICA NA FILMU’ // Nick Wall
Nick Wall je međunarodno priznati umjetnik koji uglavnom radi u i oko filmske i televizijske industrije. Među njegovim su radovima i fotografije iz filmova Sexy Beast Jonathana Glazersa i Vojvotkinja Saula Dibba. Radio je na više od stotinu filmskih i televizijskih projekata.

Kao fotograf portretirao je velik broj slavnih osoba među kojima su Adrien Brody, Colin Firth, David Bowie, Dennis Hopper


Među njegovim recentnim radovima su i oni na filmovima Singularity Rolanda Joffea i Gravity Alfonsa Cuarona. Kao fotograf portretirao je velik broj slavnih osoba među kojima su Adrien Brody, Colin Firth, David Bowie, Dennis Hopper, Michael Caine, Michelle Yeoh, Tilda Swinton i mnogi, mnogi drugi.
Izložba će biti otvorena 10. listopada u kinu Europa, a bit će dostupna posjetiteljima sve do kraja mjeseca.