Browse By

Ne propustite promo partyje i Valkane Beach Festival u Puli


Približava se zadnji vikend u mjesecu srpnju i početak Valkane Summer Beach Festivala – festivala koji će na jednom mjestu kroz 50 sati glazbe, zabave, plesa, sunca i mora okupiti preko 40 DJ-a iz cijele regije, te kremu europske i svjetske techno, elektronske i dance scene.
Prvog dana festivala, petak 27.7., ljubitelji elektronike dolaze na svoje – Sister Bliss će vrtiti Faithless DJ set, a legendarni techno DJ-evi Adam Beyer i Chris Liebing rasplesat će cijele Valkane! Nakon after partyja, odmora u chillout zoni, uživanja na party brodovima i zagrijavanja na beach partyJu, dolazi subotnja večer i nastupi glavnih zvijezda – megapopularne Inne, vlasnice vrućih ljetnih hitova ‘Hot’ i ‘Amazing’ te popularnog DJ Sashe Lopeza, koji u Pulu dolazi sa svojom kompletnom ekipom te sprema live nastup i DJ set.

Dio atmosfere koja nas svih čeka na Valkanama u najvrućijem vikendu sezone moći ćete osjetiti na promo partyjima, gdje će glazbu vrtiti neki od DJ-eva koji nastupaju i na samom festivalu. Uz odličnu zabavu, zanimljive poklone i nagradnu igru u kojoj će dvoje sretnika osvojiti festivalsku ulaznicu, na svakom promo partyju posjetitelji će moći kupiti trodnevnu ulaznicu za Valkane festival po superpovoljnoj promotivnoj cijeni od samo 200 kuna.
Prvi od promo partyja u Istri održava se u subotu 7.7. u pulskom Pacino beach baru, a već tjedan dana kasnije, u subotu 14.7. Puljani će imati priliku rasplesati se na Fort Bourguignonu, gdje Valkane Festival organizira svoju drugu pulsku promociju. Ekipa s Labinštine svoju će prilikuza osvajanje ulaznica i nagrada te zabavu uz festivalske DJ-eve imati u petak 20.7. u Rapcu, na Girandella beach beat partyju. Svi koji ne stignu na promo partyje i druge festivalske promoocije i dalje mogu kupiti festivalske i jednodnevne ulaznice preko interneta, na servisu ticketpro.hr.