Browse By

Nathan Coles gostuje u Aquariusu

Poznati londonski DJ Nathan Coles nastupiti će 10. travnja u zagrebačkom Aquariusu. U svom radu kao DJ, a jednako tako i kroz svoj producentski rad, Nathan Coles isfurava pomalo funky tech-house. Inače koristi se mnogim pseudonimima pa ako naletite na The Delinquents, Two Right Wrongans, Mashupheadz i Housey Doingz, znajte da su to sve shortcutevi koji vode do Nathana, a ponekad i drugih s kojima radi.
Osim što se zajedno sa Asad Rizvijem, Terry Francisom i mnogima drugima bavi producentskim poslom, vodi i dva labela, Wiggle Records i Wrong Records. Njegov prelazak u A & R department of Eukahouse Records još je jedan dokaz Nathanovih dostignuća i priloga tech-house sceni, sceni koju uspješno promovira popularni londonski klub The End i njegovi DJ-i u mjesečnim večerima nazvanima Sub-terrain.
nathancoles
Nathan je, uz Terry Francisa, zaslužan za Wiggle club nights, gdje je kroz protekle četiri godine izgrađen image kvalitetne glazbe i skupljeno mnoštvo sljedbenika. Ova je činjenica potvrđena i nominacijom za ‘best small club’ u Muzik Magazine Awards-ima. Jebite se! Kažu on i kompanjon mu Hess imenom njihovog zajedničkog projekta – ‘Get Fucked’. Ovaj projekt ujedinjava tech house Nathan Colesa s technom Nils Hessa (koji je DJ-ima vjerojatno poznatiji pod pseudonimom Reck).
10.04.09. petak A2
Delicious Delivery with Nathan Coles
DJ’s:Tim Patrick, Pero Mirman
22h/40kn/60kn poslije ponoći