Browse By

Natalie Peris potpisala za Universal


Natalie Peris, hrvatska house glazbenica koja je proteklih godina ostvarila zavidnu svjetsku karijeru suradnjama s nekim od najvećih imena elektronske scene tvrdi kako je napokon ostvarila svoj san. Potpisavši svoj prvi major ugovor za Next Plateau Entertainment, major izdavačke kuće Universal uvrstila se u sam vrh svjetske glazbene scene svojim novim singlom „What does tomorrow bring“ u suradnji s višestruko nagrađivanim američkim producentima Starkillers i kanadskim producentom Richardom Beynonom.
Svjetska premijera pjesme se održala na BBC Radio 1 u jednoj od najpopularnijih emisija elektronske glazbe „The Essential Selection“ legendarnog Pete Tong-a, koji opravdano slovi za jednog od najbitnijih ličnosti elektronske glazbe uopće.

Natalie Peris se može pohvaliti i činjenicom što je uz njen novi singl u istoj emisiji premijeru imao i Steve Angello, član Swedish House Mafie. „What does tomorrow bring“ koja je svoje izdanje doživjela ovog tjedna već se  popela na sam vrh svjetskih dance ljestvica, a spot za istoimenu pjesmu koju je mlada pjevačica snimala u dalekoj Americi ćemo također uskoro imati prilike gledati i na našim ekranima.