Browse By

Najtraženiji DJ današnjice – Tiesto na Zrću!

Najtraženiji DJ današnjice – Tiesto u srijedu otvara MTV Clubbing Zone Festival u klubu Papaya na otoku Pagu. Omiljeni DJ Justina Timberlakea, Timbalanda i Britney Spears u Hrvatskoj će uživati u statusu prave svjetske glazbene zvijezde.
U srijedu 05. kolovoza počinje dugoiiščekivani MTV Clubbing Zone –  festival klupske glazbe koji će se održati od 05. – 08. kolovoza u klubu Papaya u Novalji, otok Pag.
Festival otvara najtraženiji DJ današnjice –TIESTO koji u Hrvatsku dolazi sutra, i to privatnim zrakoplovom direktno sa španjolske Ibize, gdje svakog ponedjeljka zabavlja dvanaest tisuća ljudi u klubu Privilege. TIESTO će u hrvatskoj uživati u statusu prave zvijezde. Posebni Toyota Land Cruiseri bit će na raspolaganju TIESTU i pratnji tijekom boravka u Hrvatskoj.
tiesto
Najtraženiji DJ današnjice – Tiesto na Zrću

U svojoj dugogodišnjoj karijeri TIESTO je više nego nekoliko puta rušio glazbene rekorde. Prvi je DJ u povijesti koje je imao dvosatni nastup na otvaranju Olimpijskih igara koje je pratilo više od dvije milijarde TV gledatelja (Atena, 2004.). Prvi je Dj čiji se trance remix skladbe Silence Sarah McLahan puštao u dnevnom terminu u američkom radijskom eteru. Nastupa većinom u dvoranama i stadionima koji mogu primiti više desetaka tisuća ljudi, a nastupi su mu oscijenjeni kao jedni od najbolje produkcijski izvedenih. Broj njegovih prodanih albuma mjeri se u milijunima.
Posljednja turneja Elements of Life najposjećenija je turneja jednog DJ-a. « Jako sam uzbuđen. Prošlogodišnji show u Papayi je bio odličan. Ove godine dolazim dan ranije, direktno s Ibize, kako bismo se zabavili i opustili!» izjavio je Tiesto uoči sutrašnjeg dolaska u Hrvatsku.

MTV CLUBBING ZONE 05.-08.08.2009.
05/08 TIESTO
06/08 ARNO COST
07/08 CHRIS LAKE
08/08 PAUL LOMAX feat. NARANY

MTV Clubbing Zone Festival nakon nastupa TIESTA u srijedu 05. kolovoza, nastavlja se nastupom mladog francuskog DJ-a ARNOA COSTA u četvrtak 06. kolovoza. Jedan od najboljih engleskih DJ-a i producenata CHRIS LAKE u Papayi će nastupiti u petak 07. 08., dok će jedina hrvatska pjevačica elektronske glazbe NARANY svoj show imati u subotu 08.08. kada će i završiti prvi MTV Clubbing Zone Festival u klubu Papaya.
papaya_velika
Svjetska glazbena televizija MTV, koja je nedavno krenula s novim konceptom programa za jugoistočni dio Europe pod sloganom Nova Brija, Moj MTV, kroz svoje će emisije gledateljima diljem svijeta prikazati doživljaje s četverodnevnog glazbenog festivala MTV Clubbing Zone, ali i ljepote otoka Paga i Dalmacije.
Nekoliko posljednjih godina klub Papaya gostima iz cijelog svijeta pruža gostovanje najboljih DJ-a, no ove godine je slučaj da po prvi puta u svijetu deset vodećih DJ-a prema službenoj TOP DJ MAG listi gostuje u jednom klubu u samo trideset ljetnih dana. Do sada su u Papayi nastupili velikani poput Paula Van Dyka, Armina Van Buurena, Freemasonsa, i brojni drugi. Kako bi se zadovoljili visoki produkcijski zahtjevi gostujućih glazbenika, klub Papaya ovog je ljeta opremljen vrhunskom audio i vizualnom opremom koja je posebno za tu priliku stigla iz nekoliko europskih zemalja. Za sam Festival akreditirane su brojne novinarske ekipe iz cijele Europe, što pokazuje veliku zainteresiranost svjetske javnosti za destinaciju, plažu Zrće (Novalju) i otok Pag.
Dugoočekivani nastup nizozemskog velikana u sklopu MTV Clubbing Zone festivala rasprodan je unaprijed, a organizatori su ostavili još jedan kontigent ulaznica na ulazu Papaye.

One thought on “Najtraženiji DJ današnjice – Tiesto na Zrću!”

Comments are closed.