Browse By

David Morales gostuje u Aurori

Po tko zna koji puta za pultom jednog hrvatskog kluba zasjesti će David Morales. Ovoga puta radi se o primoštenskom klubu Aurora koji svjetski poznatog house DJ-a u svoje prostore dovodi 6. kolovoza.
Teško je pisati o Davidu Moralesu, a ne pretrpati tekst brojnim komplimentima, pohvalama i superlativima. Jer David Morales je zaista veliki DJ čija ostvarenja poštuju čak i oni koji ne vole zvukove elektronske glazbe. On je kum housea, omiljeni DJ brojnih poznatih faca, autor velikih hitova „In De Ghetto“ i „Needin U“ te remikser i producent zavidnog kapaciteta.
moralesbig
Rođen je 1961. godine u Brooklynu (New York City). Otac i majka tu su se doselili iz Puerto Rica „trbuhom za kruhom“. No, Amerika se za njih nije pokazala kao obećana zemlja, pa je mali David odrastao u siromaštvu.

Kada ne svira, David živi sasvim normalnim životom. Oženjen je, ima sina, vježba u teretani, a svakodnevno radi i u studiju. Nakon nezapamćenog uspjeha pjesme iz 1998. „Needin U“, David se povukao u remikserske i produkcijske vode, gdje postiže također velike uspjehe. Čovjek pozlati sve čega se dotakne, kažu njegovi fanovi. I to je jedina istina. Hrvatska publika imala je u nekoliko navrata priliku slušati svestranog DJa.
Tradicionalno nastupa u primoštenskoj Aurori, a ni Zagreb mu nije stran.
Photo naslovnice: Žiga Intihar za InBox.