Browse By

Na Playground u Terme Tuhelj dolaze Alex, Tina i Hana

Atmosfera Zrća bez opasnosti da kamenčić dospije u cipelu samo su jedan od razloga zašto ultimatovno zatulumariti u okolici Zagreba.
Spektakularna sezona u kojoj cijela Europa neće moći odoljeti, a da ne dođe u Hrvatsku već uzima maha. Prve subote u srpnju party centar su Terme Tuhelj – komadić plavetnila smješten na 30 kilometara od Zagreba. Tada će zeleno okruženje Hrvatskog Zagorja postati centar moderne plesne kulture jer Freemasons i Gramophonedzie dolaze na Playground i donose svoje najvruće, svježe hitove.
Cjelodnevna zabava sastojat će se od uživanja u biranim jelima i koktelima, sunčanja i osvježavajućih igara na vodi, u vodi i pod vodom najvećeg kompleksa bazena “Vodeni planet”.
Uz informativne štandove o različitim zanimljivim aktivnostima organizirane su radionice plesa New Dimensions i turnir u egzotičnim zanimljivim sportovima. Svoje štiklice, kremice, badiće, vodootporne torbice i šešire s UV zaštitom već su za Playground počele pakirati Aleksandra Grdić, Tina Katanić i Hana Hadžiavdagić ili Alex, Tina i Hana – seksi anđeli Balkana. Fantastičnu četvorku s njima čini Marko Orešković.
Za totalno neodoljivu atmosferu u vrućoj noći Playground partija organizator, turistička agencija Via-Tours specijalizirana u programima za mlade najavljuje još iznenađenja. Svi koji se žele potpuno opustiti već su rezervirali cijeli vikend u Tuheljskim toplicama pa je kao i karata za ovaj pool party slobodnih mjesta u hotelu Well sve manje.
Prvi Playground odvijat će se na jedom stageu s kojeg će uz svjetske velikane žariti i paliti i provjerene domaće snage: The Beez Kneez, DJ Pinta Indahouse, Yooma, Tony D i Nick.