Browse By

Na Malom Lošinju danas počinje party-ljeto

Ovaj vikend na Malom Lošinju sezonu odličnih partya otvara izvrsna riječka dj-ica Lady Toomeedie! Mjesto događanja je gotovo najstariji putnički brod na svijetu, „Marina“, koji je otvoren za posjete  već nekoliko godina te koji svakodnevno predstavlja prekrasnu turističku atrakciju. Ove godine na brodu će se održati brojni partyji i zanimljiva događanja kojima će Mali Lošinj ponovo zaživjeti kao mjesto atraktivno mlađoj populaciji, željnoj morskih ljepota ali i vrhunske noćne zabave.

Lady Toomeedie

Lady Toomeedie


Brod Marina slovi kao jedan od najstarijih putničkih brodova na svijetu, s plovidbenom dozvolom, koji je pretvoren u plutajući zabavni centar na kojem se održavaju raznoliki programi, od koncerata do house partya. Brod je svojevrsna legenda svjetske brodogradnje jer je izgrađen 1936.godine, a posebnu mu čar donosi i činjenica da je bio vlasništvo švedske kraljevske obitelji kad se zvao „Kraljevska princeza Ingrid”.
Ovaj legendarni brod Lošinjske plovidbe tijekom gotovo četiri desetljeća bio je zaštitnim znakom putničke flote te brodarske tvrtke, a povezivao je Lošinj, Unije, Silbu, Zadar i Pulu te Kopar i Veneciju. Posljednjih godina, „Marina“ nije plovila već je zahvaljujući ideji svojih novih vlasnika smještena na sigurnom vezu u luci »svog« Malog Lošinja, potpuno preuređena i obnovljena, gdje postaje zanimljiva destinacija za turiste ali i mještane koji su željni odličnog provoda u povijesno atraktivnom ambijentu.
Za odličan uvod u bogati ljetni program na „Marini“, sutra će biti zadužena Lady Toomeedie, DJ-ica koja se u mnoštvu muških kolega može apsolutno pohvaliti fenomenalnim smislom za atmosferu ali i odličnim glazbenim ukusom.  Lady Toomeedie je do sada nastupala u Zagrebu, Rijeci, Poreču, Biogradu na moru, a uskoro se planira konkretnije posvetiti DJ karijeri jer u tome vidi svoje veliko osobno zadovoljstvo i ljubav. Kako u ljetnoj noći doživjeti nezaboravne house trenutke, s pićem u ruci i pogledom na more i grad Mali Lošinj, provjerite već sutra!
Službeni naziv današnjeg partya je Desperados party, a za zagrijavanje prije partya poslušajte http://soundcloud.com/lady-toomeedie.
Za sljedeći petak, 1. srpnja,  najavljeno je gostovanje jednog od najpoznatijih hrvatski DJ-a, Ivana Mastermixa, koji uživa u radnom ljetu zbog brojnih gaža u zemlji ali i inozemstvu. Kao nedavni finalist DJ battlea Otvorenog radija oduševio je tisuće ljubitelja  elektronske glazbe i time mnoge podsjetio na svoje fenomenalne setove iz vremena kultnog riječkog kluba Quorum Colors. Mastermix dalje žari i pali plesnim podijima, a njegovim stopama sigurno kreće mlada, energična i atraktivna Dj-ica, Lady Toomeedie.
Stoga ne propustite ovo ljeto popiti svoj koktel na Malom Lošinju, u prekrasnoj sedamdesetogodišnjoj ljepotici zvanoj „Marina“, koja čeka da ju otkrijete u njezinom novom klupskom ozračju.
Sutra je ulaz besplatan od 01:00 sat, a nakon toga iznosi 20 kn.